Frikort

Slik benytter du frikortet ditt

Annonse:

Personer med frikort til Branns hjemmekamper må benytte denne siden til å søke om sine fribilletter.

Ønske om frikort-billetter kan tidligst søkes om 14 dager før og senest 5 dager før kamp (eks: tirsdag før en søndagskamp).

Ønske meldes inn via skjema under ved å oppgi kortnummer.

Det tas forbehold om at det er ledige billetter tilgjengelig på innsendelsestidspunkt på feltet for frikort. 

Frikort gjelder ikke for hele stadion, kun utvalgt felt på Frydenbø: D nedre, fritt setevalg. Det er også en begrensning på 50 antall frikortbilletter pr kamp.

Viktig melding vedrørende Rosenborg-kampen 28. okt

Billettene til Rosenborg ble revet bort ila få timer. Brann har likevel besluttet å holde av 70 billetter til frikort til denne kampen. De er allerede kommet inn flere søknader til denne kampen. Fremfor å be at alle sender inn sine ønsker på nytt innenfor fristen, velger vi å vente til fristen går ut for så å trekke ut 35 vinner.

Frikort NFF.

Norsk Toppfotball, NIF og Hordaland fotballkrets hentes fra 3 timer før kampstart til  30 minutter før kampstart.

Uavhentede billetter legges ut for salg.

Frikort gjelder kun for plasser på fritt setevalg på Frydenbø felt D.

Vi gjør oppmerksom på at ved populære kamper må frikortbilletter søkes om i god tid. Ved utsolgte kamper kan ikke alle frikortinnehavere regne med å få billetter selv om de søker innen fristen.

Husk å medbringe gyldig frikort samt legitimasjon.
Du må også framlegge bekreftelse på din sø som sendes til deg på e-post.

Retningslinjer for bruk av frikort på Brann Stadion 2017:

Kortene skal utstedes i henhold til NFFs Turneringsbestemmelser. Kortene er personlige, og gjelder kun for den personen det er utstedt til, hvilket betyr at frikortene kun kan benyttes av kortinnehaverne. Frikort uten signatur og bilde er ikke gyldig og du vil da ikke få utlevert billetter. Billetter som ikke blir hentet innen tidsfristen vil bli lagt ut for salg.

Frikort utstedt fra Norges Fotballforbund (NFF), Hordaland Fotballkrets (HFK), Norsk Tipping (kommisjonærer), Norges Idrettsforbund (NIF), Hordaland Idrettskrets (HIK), Norsk Toppfotball (NTF) og Norske Sportsjournalisters Klubb gir gratis adgang til kampene i Tippeligaen ogi NM dersom de bestiller innen fristen.

Frikort utstedt fra Norges Fotballforbund (NFF), Norsk Toppfotball (NTF) og Norske Sportsjournalisters klubb gir også gratis adgang til kampene i Europa League og Champions League dersom de bestiller innen fristen.

Til Europaliga-kamper og til NM-kamper blir alle frikortinnehaverne som har rett til gratis adgang tildelt ståplasser. Til kamper i Europa League og Champions League blir frikortinnehaverne som har rett til gratis adgang tildelt sitteplasser.

Annonse fra Eliteserien: