NFF Frikort

Slik benytter du frikortet ditt

Annonse:

Ny rutine ved uthenting av NFF fribilletter

Til hver hjemmekamp i serien på Brann Stadion er det holdt av 70 billetter til NFF Frikort og for fritt setevalg på deler av BT-tribunen hvis tilgjengelig.

Billettene er mulig å hente ut i vårt billettsystem samtidig som det ordinære billettsalget starter og frem til fem dager før kampdag. Skal derfor ikke hentes i billettluken på kampdag som tidligere!

Benytt promokoden "nff-frikort2024" når du skal hente ut dine fribilletter i vårt billettsystem. Merk at det er en begrensing på to billetter pr frikort. Her finner du kampene.

Du MÅ legge igjen ditt frikortnummer når du skal hente ut dine billetter.

Misbruk av denne løsningen vil føre til sletting av billetter og utestengelse fra frikortløsningen.

Husk å medbringe gyldig frikort samt legitimasjon til Stadion.

Hjelp! Jeg finner ikke billett-typen i systemet.

Dersom du ikke finner billett-typen når du legger inn promokoden er alle 70 billetter hentet ut, eller fristen er gått ut. Beklager, men da vil du ikke kunne hente ut fribilletter til kommende kamp.

Retningslinjer for bruk av frikort på Brann Stadion:

Kortene skal utstedes i henhold til NFFs Turneringsbestemmelser. Kortene er personlige, og gjelder kun for den personen det er utstedt til, hvilket betyr at frikortene kun kan benyttes av kortinnehaverne. Frikort uten signatur og bilde er ikke gyldig og du vil da ikke få utlevert billetter. Billetter som ikke blir hentet innen tidsfristen vil bli lagt ut for salg.

Frikort utstedt fra Norges Fotballforbund (NFF), Hordaland Fotballkrets (HFK), Norsk Tipping (kommisjonærer), Norges Idrettsforbund (NIF), Hordaland Idrettskrets (HIK), Norsk Toppfotball (NTF) og Norske Sportsjournalisters Klubb gir gratis adgang til kampene i Tippeligaen ogi NM dersom de bestiller innen fristen.

Frikort utstedt fra Norges Fotballforbund (NFF), Norsk Toppfotball (NTF) og Norske Sportsjournalisters klubb gir også gratis adgang til kampene i Europa League og Champions League dersom de bestiller innen fristen.

Til NM-kamper blir alle frikortinnehaverne som har rett til gratis adgang tildelt ståplasser. Til kamper i europeiske turneringer blir frikortinnehaverne som har rett til gratis adgang tildelt sitteplasser.

Annonse fra Eliteserien: