Barnebursdag på Stadion

Vi arrangerer inntil to barnebursdager på utvalgte kamper i sesongen.

Annonse:

Gi bursdagsbarnet og vennen en magisk bursdagsfeiring på Stadion med idrettsglede, samhold og ikke minst ingen begrensninger på utestemmevolum. 

Vi arrangerer barneselskap for minimum ti og maksimalt 25 bursdagsgjester, inklusiv to voksne. Voksne utover dette må avtales på forhånd. Aldersgrense for barnebursdagsfeiring på Stadion er opp til 15 år.

Forespørsel og bestilling må gjøres senest 14 dager før kampdag. Vi tar forbehold om at det er ledig plass på tribunen på ønsket kamp.

Bursdagene arrangeres sammen med vår kioskleverandør Snackzone.
 

Meny og pris

Bursdagspakken inneholder billett til kommende kamp på BT-tribunen. I kiosken kan hver gjest velge en meny som inneholder drikke med enten pølse med brød, popcorn eller baconsnacks. I tillegg vil det være mulig å kjøpe snacks som sjokolade og seigmenn med mer.

  • 275,- pr bursdagsgjest. Inntil 25 gjester, hvorav max 2 voksne                    
  • 350,- pr øvrige voksne bursdagsgjest.

 

Det er mulig å ha med seg egen kake til selskapet.

Send mail til [email protected] med:

  • Navn på bursdagsbarnet
  • Alder
  • Antall gjester + voksne
  • Ønsket kamp
     

Praktisk info

På kampdag møter dere opp ved inngang 8 på Sparebanken Vest-tribunen hvor burdagsverten ønsker dere velkommen og viser dere til et Brann-dekket bursdagsbord i Brannallmenningen.

Selskapet har bordet fra en time før kamp og frem til kampstart. Ved kampstart pakkes bursdagsbordet bort og dere slippes inn på BT-tribunen. 

Vi gjør oppmerksom på at bekreftede bestillinger er bindende fra en uke før kampstart. Betaling gjøres på kampdag.

Allergener Brann Stadion ny
 

 

Annonse fra Eliteserien: