Barnebursdag på Stadion

Vi arrangerer inntil tre barnebursdager på utvalgte kamper i sesongen.

Annonse:

Bursdagene arrangeres sammen med vår kioskleverandør Snackzone.

Forespørsel og bestilling må gjøres senest 14 dager før kampdag. Vi tar forbehold om at det er ledig plass på tribunen på ønsket kamp.

Vi arrangerer barneselskap for minimum ti og maksimalt 25 bursdagsgjester, inklusiv to voksne. Voksne utover dette må avtales på forhånd. Aldersgrense for barnebursdager på Stadion er opp til 15 år.

Vi gjør oppmerksom på at det er bindende påmelding frem til én uke før kampstart.

Last gjerne ned vår A5 bursdagsinvitasjons-mal eller i A4.

Meny og pris

Bursdagspakken inneholder billett til kommende kamp på BOB-tribunen sammen med Bataljonen Ung.  I kiosken kan hver gjest velge en meny som inneholder drikke med enten pølse med brød, popcorn eller baconsnacks. I tillegg vil det være mulig å kjøpe snacks som sjokolade og seigmenn med mer.

275,- pr bursdagsgjest. Inntil 25 gjester, hvorav max 2 voksne                     
350,- pr øvrige voksne bursdagsgjest.

Du kan også bestille bursdagsfeiring til 16. mai-kampen til 350,- pr bursdagsgjest. Men vær rask, kun 3 selskap. 

Det er mulig å ha med seg egen kake til selskapet.

Fyll ut og send inn skjema så kontakter vi deg snarlig.  

På kampdag møter dere opp ved inngang 8 på Sparebanken Vest-tribunen hvor burdagsverten ønsker dere velkommen og viser dere til et Brann-dekket bursdagsbord i Brannallmenningen.

Selskapet har bordet fra en time før kamp og frem til kampstart. Ved kampstart pakkes bursdagsbordet bort og dere slippes inn på BOB-tribunen. 

Vi gjør oppmerksom på at bekreftede bestillinger er bindende fra en uke før kampstart. Det sendes en reservasjon fra billettsystemet vårt slik at dere kan betale før oppmøte og få tilsendt billettene direkte på e-post.

Annonse fra Eliteserien: