Vi trenger flere medhjelpere

Kantine, fanzone, media, verter og vakter. På Stadion søker vi etter deg som har lyst å bidra til at klubben driftes godt.

Annonse:

Det trengs mange ulike bidrag for at Sportsklubben Brann fortsatt skal være et velsmurt maskineri som skaper gode arrangementer og en daglig drift på godt faglig nivå. De faste ansatte er avhengige av bistand fra frivillige som gjør ulønnet arbeid og av ekstrahjelp som trør til når det er mest hektisk.

For øyeblikket har vi flere ubesatte roller å fylle, og søker derfor etter dere som er kvalifiserte, har tid og et hjerte for klubben.

Kantinemedarbeider

Vi søker deg som har ledig tid på morgenen/formiddagen og som kan hjelpe oss med forberedelser og gjennomføring av frokost og lunsj for spillere og ansatte i klubben.

Den vi ser etter trenger ikke å være kokk, men gjerne en person som effektivt kan sette frem mat og holde orden, og som er omgjengelig og til å stole på.

Er dette deg, eller kjenner du noen som passer til oppgaven, kontakt daglig leder Vibeke Johannesen på epost [email protected].  

Saken fortsetter under bildet av spillerne våre på frokosten:

Medie-medarbeidere

Brann lager innhold til en rekke klubbdrevne mediekanaler, som Brann.no, facebook, twitter, instagram, snapchat og LinkedIn. Vi lager også storskjermsendinger og enkelte produksjoner for samarbeidspartnere.

Nå ønsker vi å styrke staben med ulike typer kompetanse for å kunne dekke over mer enn i dag: Fotografer (video først og fremst), skribenter (til kampdekning og løpende nyhetsformidling av aktiviteten til A-laget og Akademiet), webmedarbeidere (til å oppdatere innhold, statistikker, historiesider, bildebaser etc) og SoMe-elskere (til å lage lekent innhold i ulike sosiale medier).

  • Er du mediestudent og trenger praksis?
  • Ønsker du å bli sportsjournalist og vil lære?
  • Er du pensjonert mediemann/kvinne, men lengter tilbake?
  • Er du glad i Brann, kompetent innenfor noen av de nevnte områdene, og ønsker å hjelpe klubben på fritiden?

Da vil vi gjerne snakke med deg. Kontakt mediesjef Gorm Natlandsmyr på epost [email protected].

Event-team til fanzonen på kampdag

Vi søker etter engasjerte og utadvendte mennesker som ønsker å skape aktiviteter sammen med Brann og våre samarbeidspartnere til det beste for våre supportere. Som event-medarbeider vil du fortrinnsvis jobbe i fanzonen i forkant av våre 15 hjemmekamper i sesongen som strekker seg fra mars til november.

Dersom du har erfaring fra, eller er interessert i, event- og markedsaktivering kan dette være perfekte oppgaver for deg.

Typiske oppgaver for event-medarbeidere vil være å bistå i planlegging, opprigg og gjennomføring av ulike stands og aktiviteter i fanzonen som er fast utenfor Stadion i timene før kamp. Oppdragsgiver kan være Brann eller samarbeidspartnere våre.  

Saken fortsetter under bildet fra fanzonen:

Vi forventer at du liker å stå på og jobbe under press, er utadvendt og positiv og liker å omgås mennesker. Her møter du både supportere og samarbeidspartnere, og målet er å skape gode opplevelser.

Interesserte bes kontakte Mats Thorbjørnsen, leder for privatmarkedet, på epost [email protected].

Frivillige til Branns Venner

Vårt ønske er at alle som kommer på Stadion skal oppleve at de er velkommen, blir tatt godt imot og får den informasjonen de trenger. For at vi skal få det til, trenger vi flere frivillige i gjengen vi kaller Branns Venner.

Typiske kampdagsoppgaver vil være å ta rollen som verter inne på tribunene eller som guider og vertskap på innsiden og utsiden av Stadion.

Dere skal sørge for å gi god service til supporterne, som å vise vei til rett inngang, til rett felt på tribunen og rett sete, vise vei til fasiliteter som toaletter og kiosker eller andre oppgaver som klubben trenger løst på kampdag.

Dere må kunne jobbe på kveldstid og i helger når det er kamp, være over 20 år og gjerne ha erfaring med lignende oppgaver eller erfaring fra kunderettet arbeid. De fleste rollene er slik at man kan følge med kampen inne på Stadion.

Kontakt leder for sikkerhet/arrangement Knut Iversen på epost [email protected] hvis dette er interessant.

Ta kontakt!

For alle rollene søker vi folk som identifiserer seg med Branns kjerneverdier: Ærlig, bry oss, målrettet og offensiv.

Brann baserer deler av klubbdriften på ulønnet, frivillig arbeid, spesielt på kampdag der over 100 frivillige er i aksjon. For noen av rollene som er nevnt over vil omfanget og kravet til kompetanse gi muligheter for betaling. Dette vil vi kartlegge underveis.

Ta kontakt på epost til de oppgitte kontaktpersonene. Fortell hvem du er og hva du kan. Oppgi gjerne referanser eller dokumentasjon på arbeidserfaring der det er relevant.

 

 

 

 

 

 

 

Annonse fra Eliteserien: