Vega: - Stort å score foran fansen

Deyver Vegas superscoring fikk vingen til å glemme uker med motgang.

Annonse:

I kampens 28. minutt dro han seg fri på høyresiden, gikk innover i banen forbi et par spillere før han dundret løs fra langt hold - rett i nettet!

1-0 til Brann mot hardt pressede vikinger. Det endte 4-2, i en kamp der Deyver sannsynligvis fortjener bli omtalt som kampens beste.

- Akkurat nå nyter jeg bare øyeblikket. Det er dette vi trener for å oppnå, sier costaricaneren etter et strålende comeback.

Drømte om comebacket

Etter syv poeng på de tre siste serierundene tror Vega at laget er ute av downperioden.

- Med denne seieren sender vi signaler til konkurrentene våre. Vi har et utrolig bra lag, og nå kjemper vi om en av de øverste plassene, oppsummerer han.

Brann-vingen kunne ikke fått et bedre comeback etter kneskaden som holdt ham borte fra banen i seks uker.

- Når man er skadet drømmer man om å komme tilbake. Man drømmer om å bidra for laget og score viktige mål, innrømmer Vega.

Han gikk glipp av kampene i europacupen som han hadde planlagt og gledet seg til. Heller ikke i cupen fikk han bidra da det dro seg til.

Tenkte på moren

Desto deiligere var det å være en del av den gode prestasjonen i Stavanger.

Og det fantastiske mål "ga" han til sin mor hjemme i Costa Rica.

- Det var nettopp morsdag, så scoringen var for henne. Jeg var skadet da hun besøkte meg i Bergen sist måned, så hun fikk ikke se meg spille. Hun betyr mye for meg, smiler Brann-vingen.

At scoringen og de tre poengene betyr enda mer for klubben og fansen enn mor hjemme i Costa Rica, gjør Vega ydmyk.

- Viktigst av alt er det at vi reiser herfra med tre poeng. Vi vet at fansen vår setter pris på dette, og vi takker for den enorme støtten vi fikk i denne kampen.

At supermålet suste i nettet i den enden av stadion som supporterne våre regjerte i, gjorde opplevelsen enda råere for Vega.

- Det var stort å score foran fansen, gliser han.

Neste sjanse til å gjøre det igjen kommer lørdag 9. september klokken 18.00.

Kjøp billetter

Annonse fra Eliteserien: