Tror han fort kan bli angriper igjen

Azar Karadas (35) regner med at Brann snart vil få bruk som han som angriper igjen.

I de to treningskampene på Gran Canaria har Azar Karadas spilt 2. omgang som midtstopper. Offensivt har han nøyd seg med å komme i angrep på dødballer, og tradisjonen tro skapt kaos i motstanderforsvaret.

Mot gamleklubben Sogndal satte de alt inn på å stoppe ham de gangene han kom fremover, og de lyktes i hvert fall delvis siden Brann ikke scoret noen mål.

I andre enden av banen ryddet Azar skikkelig opp den omgangen han spilte og bidro til at Brann holdt nullen for andre kampen på rad.

- En tøff treningsperiode

- Det ble en kamp der begge lagene fikk store sjanser. Alle fikk prøve seg og vi fikk en god fysisk gjennomkjøring. Sogndal er et bra lag, men jeg synes vi spilte en grei kamp, sier Karadas til Brann.no.

- Vi har gjennomført to gode kamper samtidig som vi er midt i en tøff treningperiode. Men vi må igjennom dette for å være klare til seriestart, fortsetter veteranen.

I fjor var han spissjoker. Azar utelukker slett ikke at det skjer i år også. Når det drar seg til mot seriestart ser han i hvert fall for seg at rollen som angriper fort kan bli aktuell igjen.

- Vi har holdt nullen de to kampene jeg har spilt stopper under treningsleiren og det er jeg fornøyd med. Men det kan fort bli til at de trenger meg på topp mot slutten av kampene slik som i fjor, og da skal jeg omstille meg, påpeker Karadas.

GAMLE KJENTE: Eirik Birkelund med fortid i Brann i duell med Fredrik Haugen i mandagens kamp på Gran Canaria.
GAMLE KJENTE: Eirik Birkelund med fortid i Brann i duell med Fredrik Haugen i mandagens kamp på Gran Canaria.

En som ikke nøyde seg med én omgang var Fredrik Haugen. Denne gangen fikk han en kraftig gjennomkjøring som en av to utespillere fra Brann som spilte hele kampen.

- Det ble tungt mot slutten, men det gjør godt å få en skikkelig gjennomkjøring også, påpeker midtbanespilleren.

Det ble ingen scoringen på han heller, men Haugen er optimistisk.

- Leiren på Gran Canaria har vært veldig bra. Vi har trent godt og spilt to greie kamper, oppsummerer han.

Annonse fra Eliteserien: