Tipp resultatet mot Molde

Tipp sluttresultatet i søndagens bortekamp mot Molde og bli med i trekningen av to billetter til hjemmekampen mot Rosenborg 22.oktober.

Frem mot kampen på søndag kjører vi på med vår vanlige tippekonkurranse i samarbeid med Sparebanken Vest. Det er gratis å delta og går ut på å tippe resultatet i Branns kamper i denne sesongen.

Til søndagens kamp vil en av dem som tipper riktig resultat få to billetter til hjemmekampen mot Rosenborg 22. oktober i premie.

Når søndagens kamp sparkes i gang kan du også bli med på en annen aktivitet på Facebook: Stem på Branns beste spiller gjennom kampen.

Du kan tippe resultatet direkte i skjemaet under.

Konkurransen ligger også på Branns facebookside, og via mobil er det mer brukervennlig å tippe via Facebook enn her på nettsiden vår.  Lykke til! 

Vega best mot Kristiansund

Det var en miserabel kveld da vi tapte 0-4 mot Kristiansund sist, men Deyver Vega ble likevel kåret til Branns beste spiller og fikk 21 prosent av stemmene. 

Benedicte Jensen Grindheim var en av dem som stemte og er den heldige vinneren av en Movie Mask levert av Bergen Fiber og Altibox.

Ingen hadde sett for seg at Brann skulle gå på et 0-4-tap, men Stian Odde var den som hadde tippet næmest og er dermed den heldige vinneren av to billetter til neste hjemmekamp mot Rosenborg 22. oktober.

Bildekonkurransen ble vunnet av Pål Kristian Haugetun som også vant to billetter til Rosenborg-kampen.

Takk til alle som deltok!

Kanskje er det du som vinner neste gang?

Kampen mot Rosenborg spilles søndag 22. oktober og har avspark klokken 20.00

Kjøp billetter her

Annonse fra Eliteserien: