Stem på månedens spiller i august

Delta i kåringen og vinn Eliteseriens flotteste drakt!

Annonse:

Siden april har dere supportere kåret månedens Brann-spiller basert på deres egne vurderinger av prestasjonene.

Disse har vunnet så langt:

April: Daniel Braaten
Mai: Fredrik Haugen
Juni: Daniel Braaten
Juli: Kasper Skaanes

Alle som stemmer er med i trekningen av Branns nye hjemmedrakt fra Nike.

Du kan stemme på vår Facebook-side eller nederst i denne saken.

Brann spilte fire kamper i august. Det endte med tre gode kamper i serien, hvor det ble uavgjort borte mot Aalesund og seirer mot Odd og Viking. I tillegg så ble det cup-exit mot Mjøndalen.

Her er kampene som danner grunnlag for august-avstemmingen:

  • 6. august: Aalesund - Brann 3-3: Orlov, Barmen (x2)
  • 9. august: Mjøndalen - Brann 1-0
  • 13. august: Brann - Odd 2-0: Rólantsson, Barmen
  • 20. august: Viking - Brann 2-4: Vega, Skaanes, Haugen, Larsen

Vi har valgt ut fire kandidater du kan stemme på:

Kristoffer Barmen

Kristoffer startet måneden forrykende med to scoringer i bortemøtet med Aalesund i den meget omtalte 3-3-kampen som også var hans 150 kamp for Brann. Punkterte kampen mot Odd med en iskald scoring som fastsatte resultatet til 2-0. Dro inn 21 poeng i Fantasy på kun to seriekamper i august, da han sto over kampen mot Viking med karantene.

Alex Horwath

Begynner virkelig å bli varm i trøyen i Piotr Leciejewskis skadefravær. Mot Aalesund gjorde han flere viktige redninger og bidro til at det ble poeng. Holdt nullen mot Odd og hadde en svært viktig og god reaksjonsredning på en heading fra kloss hold på stillingen 1-0 til Brann. 

Fredrik Haugen

Spilte sin kamp nummer 200 for Brann i hjemmekampen mot Odd. Er en av Branns viktigste spillere fremover på banen og slår farlige frispark. Slo frisparket i forkant av Gillis 1-0-scoring hjemme mot Odd. Satte selv den avgjørende scoringen i bortekampen mot Viking. Sanket sterke 18 poeng på Fantasy i løpet av måneden.

Kasper Skaanes

Viser bedre og bedre form. Har spilt både høyreving og indreløper. Har en utrettelig innsats og løper svært mye.  Utligner til 2-2 mot Viking på et kontant halv-volley skudd. Spilte sin kamp nummer 100 for Brann i bortemøtet mot Mjøndalen.

Frist for å stemme: Fredag 1. september klokken 12.00.

Neste obligatoriske Brann-kamp spilles hjemme mot Sogndal lørdag 9. september klokken 18.00. Deretter er Sandefjord motstander søndag 17. september (borte) før turen går til Vålerenga og deres nye stadion søndag 24. september.

Kjøp billetter

Annonse fra Eliteserien: