Steffen: - Vi føler oss sterke

Steffen Lie Skålevik scoret igjen. Så hyllet han assistkongen Fredrik Haugen.

Annonse:

Med fire scoringer på sine fire treningskamper i vinter er sotrakaren selvsikker og trygg inn mot årets første seriekamp. Sogndal-kampen ble en ny bekreftelse på at han har tatt steg.

Selv er han mest opptatt av lagets prestasjoner:

- Vi har nesten vunnet alt denne vinteren. Det gir selvtillit inn mot seriestarten. Vi føler oss sterke, påpeker Lie Skålevik, som ikke spilte den eneste kampen Brann har tapt, mot svenske Elfsborg.

Lørdag headet han seiersmålet kontant i nettet etter 54 minutters spill.

- Kan nesten ikke la være å putte når Fredrik serverer meg på den måten. Det var et perfekt slått frispark, roser målscoreren.

Saken fortsetter under bildet:

SCORET IGJEN: Steffen Lie Skålevik har scoret i alle treningskampene han har spilt i vinter.

Slik Brann spiller nå føler Lie Skålevik seg sikker på å komme til målsjanser i kampene.

- Fokuset mitt er å jobbe for laget. Men det kommer to-tre sjanser i hver kamp, og da gjelder det å være på hugget når det skjer, påpeker han.

Haugen la pasningen

Mot Sogndal kunne det fort blitt flere mål. Ikke minst fordi Fredrik Haugen prikket inn den ene pasningen foran mål etter den andre.

- Haugen og jeg har en link der. Jeg starter nesten før Fredrik får ballen, for jeg vet at han kan legge den presist på foten. Det er noe vi kan utvikle videre, tror Branns toppscorer.

Fredrik Haugen var fornøyd med sin målgivende, som langt fra er hans første:

- Det viktigste er at jeg leverer når det gjelder. Og det er neste helg. Det betyr ikke så mye nå, selv om det var greit å få en ny seier mot Sogndal, oppsummerer han.

Kjøp partoutkort

Annonse fra Eliteserien: