Siste sjanse for de beste plassene

Her er de beste tilgjengelige setene for dere som ennå ikke har kjøpt partoutkort.

Annonse:

Vi har holdt av de beste plassene i billettsystemet og gir deg nå en siste mulighet til å sikre deg ditt faste sete. 

Men vi holder de ikke lenge, så benytt årets siste partoutkortsjanse.

utsikt_tribuner-3
BOB-TRIBUNEN: Dette er familietribunen. Det er cirka 60 veldige gode plasser ledig på felt D som er det midterste feltet. Vårt bilde viser utsikten fra rad 17, plass 12, som fortsatt er ledig.
utsikt_tribuner-4
FJORDKRAFT-TRIBUNEN: Dette er plasser som har gått i arv i generasjoner. Vi har funnet 18 plasser på Fjordkraft felt L, som er det midterste feltet. Vårt bilde er tatt fra rad 14, plass 10, som er ledig.
utsikt_tribuner-3
BOB-TRIBUNEN: Dette er familietribunen. Det er cirka 60 veldige gode plasser ledig på felt D som er det midterste feltet. Vårt bilde viser utsikten fra rad 17, plass 12, som fortsatt er ledig.
utsikt_tribuner
SPAREBANKEN VEST-TRIBUNEN: Dette er våre beste fasiliteter og plasser. Det er tre gode plasser ledig på felt C. Bildet vårt er tatt fra disse plassene, som er på rad 7, plass 9-11. 
utsikt_tribuner-2
MER LEDIG PÅ SPAREBANKEN VEST: Her er det blant annet ti plasser på felt E som er veldig bra. Vårt bilde viser utsikten fra rad 17, plass 12, som fortsatt er ledig.
utsikt_tribuner-5
FRYDENBØ-TRIBUNEN: Det er her stemningen skapes med Bataljonen og Store Stå. Vårt bilde er tatt fra øvre del på felt B, rad 22, plass 13. I dette området er det 32 gode plasser ledig.

Slik gjør du:

For å sikre deg de beste plassene som partoutkort for sesongen 2017 må du ta kontakt direkte med oss på [email protected]. Send oss en epost i dag med ditt ønske, så vil vi finne de beste setene til deg og svarer fortløpende.

Har du funnet et ledig sete du vil ha, så kan du kjøpe det direkte i billettsystemet.

Frist for bestilling er torsdag 11. mai.

PS! Bildet øverst i artikkelen ble tatt av Bataljonen på forrige hjemmekamp. Det viser stemningen på Bataljonen Ung. Her har vi også ledige plasser for våre yngste supportere.

Annonse fra Eliteserien: