Se hva som skjer i fanzonen

Denne gangen blir det boblefotballkamp i fanzonen i timene før Brann - Aalesund.

Mange Brann-supportere, og særlig barnefamiliene, har lagt inn besøk inn fanzonen ved inngang 10 som et fast gjøremål ved ankomst Stadion på kampdag.

Denne gangen åpner fanzonen to timer før kampstart, altså klokken 16.00.

Bataljonen mot gatelaget

Her rigges det gigantiske Sparebanken Vest-teltet til aktiviteter for de yngste.

  • Det blir pizza fra Pizzabakeren
  • Musikk
  • Salg av supporterutstyr fra Torshov Sport

Klokken 16.00 blir det showkamp mellom gatelaget til Brann og Bataljonen i bingen like ved inngang 10. Det spilles det fem mot fem i 2 x 15 minutter. Her stiller Bataljonen også med supportere på tribunen og lager litt liv.

Klokken 16.30 skal de samme lagene utfordre hverandre i boblefotball-kamp, tre mot tre i en kamp på 2 x 5 minutter. Deretter er det fritt frem for andre barn og voksne til å prøve boblefotball fra Bergen Boblefotball.

Spillerbesøk og prisutdeling

Ellers vil man kunne teste skuddfoten. De første 200 som prøver får med seg årets Brann-lagbilde gratis.

Annonse:

Noen av Brann-spillere som ikke er med i troppen mot Aalesund kommer sannsynligvis også innom. Da blir det muligheter for autografer, selfies og en prat med spillerne.

I fanzonen til Aalesund-kampen blir det også utdeling av en gjev pris fra Noregs Mållag. De deler årlig ut det viktige nynorskstipendet og har i år, av naturlige årsaker, valgt Stadion som arena for begivenheten. Dette skjer altså i fanzonen, og årsaken er selvsagt at årets mottaker er Brann-supporter.

Ved ballbingen er det mulig å låse fast sykkelen, slik at den står trygt under kampen. Benytt sjansen til å sykle til kamp. Dette er den enkleste og raskeste veien til og fra Stadion, med garantert parkeringsplass.

Husk at det alltid lønner seg å kjøpe billetter til Brann-kampene på forhånd. 

Brann - Aalesund har avspark klokken 18.00 på søndag.

Kjøp billetter

Annonse fra Eliteserien: