Samtlige treningskamper på web-TV

Gladnyhet! Det blir mulig å se vinterens Brann-treningskamper på web-TV.

Annonse:

Brann har inngått avtale med Bergens Tidende som gir avishuset eksklusiv rett til å streame Branns treningskamper mot Elfsborg, Viking, Åsane og Sandnes Ulf. BT har også sikret seg retten til å vise oppgjøret mot Sogndal på Fosshaugane Campus uken før seriestart.

Så har Amedia-konsernet, som inkluderer BA, kjøpt rettighetene til kampene i Marbella i perioden 10.-17. februar. Hvilke to motstandere Brann møter der er foreløpig ikke bekreftet, men ba.no vil ha uansett ha retten til å vise disse.

For publikum betyr dette at samtlige Brann-kamper i oppkjøringen til 2018-sesongen blir gjort tilgjengelige.

Daglig leder i Brann, Vibeke Johannesen, synes det er positivt at supporterne kan følge hvert spark på ballen gjennom vinteren.

- Dette er veldig positivt. Direktesendte treningskamper gir publikum muligheten til å følge oss enda tettere frem mot seriestart, og det skaper både interesse for laget og god profilering av Brann og våre draktsamarbeidspartnere, mener Johannesen.

Huseklepp på Ballspark

I BT gleder man seg over å ga rettigheter til Branns treningskamper:

- Vi er veldig glade for at vi har fått på plass denne avtalen slik at alle de som abonnerer på Bergens Tidende kan få sett disse kampene. Brann er et viktig satsingsområdet og da er det kjekt å kunne vise treningskampene til bergenserne, sier nyhetsleder på sport, Tore Nilssen.

Kampene sendes med Ballspark i forkant og etterkant av kampene, og blir selvsagt fulgt av kommentatorer - noen av dem med Erik Huseklepp som ekspert.

- Vi har knyttet til oss Erik Huseklepp kommende sesong. Han vil i tillegg til å kommentere enkelte kamper jevnlig delta i Ballspark og Brann-podkasten til BT, forteller Nilssen. 

Første sjanse til å se laget i aksjon blir 29. januar når Elfsborg er motstander på Gran Canaria.

Husk partoutkort til Eliteserien 2018. Fotball er best live, tross alt.

Kjøp partoutkort

Annonse fra Eliteserien: