Revet vekk på 16 minutter

Alle de 110 eksemplarene av jubileumsdrakten ble solgt på bare 16 minutter.

Annonse:

Det var stor interesse for de hvite jubileumsdraktene, som kun ble solgt i 110 eksemplarer. Man måtte møte opp på Torshov Sport i Bergen sentrum for å få tak i en drakt, og det ble fort etablert kø.

De første ankom butikken allerede klokken 09.00 i dag tidlig. Malin Sveen Alfheim var blant de ivrige supporterne som sto i kø for å kjøpe drakt. Hun kom klokken 13.30 og var da nummer 20 i køen.

- Jeg synes jubileumsdrakt er en gøy måte å feire bursdagen vår på. Å se så mange ivrige supportere samle seg for å kjøpe en så sjelden drakt er veldig gøy, og det er stas at vi får besøk av spillere, forteller hun.

De spesielle draktene ble kun solgt i dag. Brann skal spille med dem i søndagens hjemmekamp mot Sandefjord, og etter det er den hvite drakten historie. Oppstyret rundt jubileumsdrakten gjør den ekstra attraktiv, mener Malin.

- Den er jo veldig hvit, med lite røde detaljer, så det blir jo uvant. Men den er veldig fin, så jeg tror det blir kult å se Brann spille med den. Jeg satser på 4-0 mot Sandefjord, og tror de hvite jubileumsdraktene betyr hell og lykke.

Inspirert av 1988-sesongen

Drakten er helt hvit med rød logoer. Inspirasjonen er hentet fra blant annet 1988-sesongen, hvor Brann spilte med hvit bortedrakt.

- Jeg synes det er så flott av Brann å gjøre det på denne måten. Det forteller mye om Brann som klubb, å invitere de mest engasjerte supporterne til å kjøpe en så spesiell drakt. Når de i tillegg har med flere spillere, føler jeg virkelig klubben åpner seg opp for oss, påpeker Malin Sveen.

For å markere lanseringen dukket det opp kjente Brann-spillere på Torshov Sport. Fredrik Haugen og kaptein Vito Wormgoor signerte drakter og esker, samt tok bilder med ivrige supportere. I tillegg var Brann-legendene Steinar Aase og Helge Karlsen til stede.

- Se køen her da! Det er helt sinnssykt, dette engasjementet. Jeg hadde ikke tror det skulle bli så mye folk. Noen har vært her siden klokken 09.00 i dag, sier engasjerte Malin.

Hun er svært fornøyd med den spesielle drakten.

- Den er fantastisk fin! Veldig fornøyd. Dette er en sjanse jeg bare får en gang, så det er gøy å få tak i en så sjelden drakt.

Jubileumsdraktene vil ikke bli solgt i flere eksemplarer. Skulle du likevel ønske å oppleve de helhvite draktene, kan du se Brann spille i dem på Stadion på søndag.

Brann - Sandefjord har avspark klokken 18.00 på søndag.

Kjøp billetter

Annonse fra Eliteserien: