Plass til målvakter på fotballcampen

Fotballcampen er fulltegnet. Men mindre du er keeper. Sjekk hvorfor!

Annonse:

Det har vært stor interesse for sommerens fotballcamp som arrangeres utenfor Stadion i perioden 13.-15. august (mandag-onsdag).

Samtlige plasser for utespillere er «tatt», og påmeldingen er derfor stengt.

MEN dersom ditt barn er målvakt, så er det fortsatt ti ledige plasser på campen. Brann stiller med egne keepertrenere som sikrer godt utbytte for deltakerne.

Alle spillerne får treningsutstyr fra Nike. Vi serverer lunch hver dag.

For barn født 2005-2011

Barn født i 2005-2011 kan delta, men vi har et krav om at de som melder seg på er motiverte, glade i fotball, ønsker å forbedre seg og liker å trene. 

Campen begynner mandag 13. august og varer til og med onsdag 15. august.

Vi begynner 09.00 og avslutter klokken 15.00 hver dag. Fra 09.00 til 10.00 vil det være fri aktivitet før det er to treninger med lunch imellom senere på dagen. Fra 14.30 til 15.00 er det fri aktivitet igjen. Treningene vil foregå på kunstgresset på Nymark.

Pris for tre dager: 2000 kroner inkludert Nike treningsutstyr og lunch hver dag. Utstyrspakken inneholder T-skjorte, genser, shorts og ball fra Nike.

Har du vært med før kan du bruke utstyret fra sist gang. Da betaler du kun 1500 kroner. Ønsker du påfyll av bekledning eller trenger større klær, er prisen 2000 kroner. Spillerne får utstyret sitt på morgenen den første dagen.

Det er både søsken- og klubbrabatt. Om søsken deltar er det 20 prosent avslag per deltager. Om fem personer eller flere fra hver klubb deltar er det tilsvarende avslag per deltager. Rabattene kan ikke slås sammen.

Påmeldings- og betalingsfrist: Fredag 10. august. Påmeldingen er ikke gyldig før avgiften er betalt. Husk: Nå tar vi bare imot påmeldinger fra målvakter. 

Konto: 3624 65 13028.

Husk navn - og merk innbetalingen med «Påmeldingsavgift Brann Fotballcamp 2018».

Spørsmål: [email protected]

Benytt påmeldingskjemaet og skriv under «annen info» nederst at det gjelder påmelding av keeper.


Annonse fra Eliteserien: