Tifo på Frydenbø-tribunen før siste seriekamp mot Sarpsborg 08 i 2016.

Pen vekst i partoutkort-salget

Til nyttår hadde Brann solgt 403 partoutkort flere enn på samme tid året før.

Annonse:

Idet vi rundet et nytt år var det solgt 4050 partoutkort til kommende sesong. Tilsvarende tall for tolv måneder siden var 3647, altså en økning på cirka elleve prosent.

I antallet ligger først og fremst partoutkort til privatpersoner, men også noe til bedrifter. Det samme var tilfellet i fjor, slik at tallene er sammenlignbare.

Salget av partoutkort til 2017-sesongen begynte i oktober, og frem til sesongslutt fikk publikum de beste prisene både på nysalg og fornying. Deretter hadde de som ønsket å beholde samme sete som i fjor muligheten til å fornye dette frem til nyttår.

Det neste som skjer nå er at supportere som har ytret ønske om å bytte til bedre plasser vil få tilbud om dette.

Selger helt til 16. mai

Kommersiell leder i Brann, Camilla Schutz, gleder seg over at Brann-publikummet kjøper partoutkort i økende antall.

- Partoutkort-innehaverne er selve kjernen i publikummet vårt, og vi er selvsagt svært glade for denne økningen. Det signaliserer at folk liker seg på Stadion og ønsker å være med oss på den videre reisen, sier hun til Brann.no.

Partoutkort-innehaverne er selve kjernen i publikummet vårt

— Camilla Schutz, kommersiell leder i Brann
Schutz minner om at salget av partoutkort pågår helt til 16. mai, men at de beste plassene selvsagt selges først. Hun minner også om at det lønner seg å kjøpe partoutkort, både økonomisk og fordi du har ditt faste sete på alle kamper.

Schutz synes det er for tidlig å spå et totalt antall for kommende sesong.

- Vi solgte 6446 i fjor. Det hadde vært kjekt å komme opp i 7000, men budsjettet skal ikke vedtas før på årsmøtet. Vi vet også at gode resultater i treningskamper og tidlig på sesongen får etternølerne ned fra gjerdet, sier den kommersielle lederen.

Partoutkort 2017

 

 

Annonse fra Eliteserien: