Nytt tap for Brann 2

Det ble en tung reise hjem fra Ålesund etter 2-6-tap mot Herd for ungguttene på Brann 2.

Brann 2 gikk på sitt andre tap på rad da laget tapte hele 2-6 borte mot Herd.

De unge guttene fra Bergen fikk en god start med scoring allerede etter fem minutter da Norman Misje Roman scoret på corner.

Frem til pause ble det dessverre flere feil bakover på banen som resulterte i fire baklengsmål før pause.

Etter pause jevnet kampen seg mer ut, men selv om Even Vetås reduserte til 4-2 ble det for mange mål å ta igjen og Herd kontret inn ytterligere to mål.

Brann 2 ligger nå på 7. plass på tabellen, nå kun seks poeng foran nedrykksplassen. En seier mot bunnlaget Aalesund 2 hjemme på nymarksbanen mandag 21. august ville derfor vært et godt steg i å sikre plassen for videre spill i 3. divisjon.

6-2: Jonas André Ingebrigtsen

16. serierunde Norsk Tipping-ligaen avdeling 4. AMFI Moa Stadion. 80 tilskuere. Dommer: Torgeir Halsen, Åram/Van.Kam FK. Gult kort: Patrick Dønheim Hjelseth, Herd.

Brann (4-3-3): Mikael Wallace Hansen - Nocholas Marthinussen, Jonas Tillung Fredriksen, Norman Misje Roman (Viljar Birkeland fra 46.), Håvar Kleppe (Håvard Foldnes fra 46.) - Sander Marthinussen (Markus Fossnes fra 65.), Andreas Fantoft (k), Håkon Gjerstad (Daniel Tørum fra 65.) - Even Vetås, Marius Bildøy, Eirik Moldenes.