Grasrotandelen takk

Nesten 1,5 millioner til talentarbeidet

Sportsklubben Brann takker alle som ga Grasrotandelen til talentarbeidet vårt i 2016.

Ved overgangen til 2017 kan vi nok en gang konstatere at publikum støtter helhjertet opp om Branns arbeid med å utvikle talenter. Vi har valgt å øremerke alle midlene vi får via Grasrotandelen til dette formålet, og i 2016 valgte 2041 personer å gi sin andel til oss.

Det betyr at 1.451.872 kroner utbetales fra folk som tipper via Norsk Tipping til Brann. Det er en økning på over 100.000 kroner fra året før.

Det er vi svært takknemlige for!

Pengene setter Brann i stand til å drive målrettet arbeid for å utvikle unge fotballspillere, ikke minst ved å ha kompetente trenere og et treningsopplegg som skaper utvikling.

Midlene kommer også resten av hordalandsfotballen til gode. Vi deler vår kunnskap med andre og arrangerer utviklingstiltak. Ikke minst bidrar vi med godt skolerte spillere. For flertallet av dem som er en del av utviklingsavdelingen vår når naturlig nok ikke A-laget, men spiller etter hvert for andre klubber i vårt distrikt.

Slik gir du Grasrotandelen

Det er enkelt å gjøre Sportsklubben Brann til mottaker av din grasrotandel.

De som velger å gi Grasrotandelen sin til Brann gir fem prosent av det de spiller for til Sportsklubben sin talentsatsing. Det blir satt av penger til grasrotmottakeren din for hvert eneste spill du leverer uten at det reduserer innsatsen din.

Slik gir du Grasrotandelen til Sportsklubben Brann:

SMS: Send kodeord GRASROTANDELEN 934908988 til nummer 2020 (Tjenesten er gratis).

Norsk Tipping på nett: Klikk deg inn på Sportsklubben Brann. Her er det enkelt knytte seg til.

Hos kommisjonær:  Klikk på Sportsklubben Brann på Norsk Tipping sin grasrotoversikt. Skriv deretter ut strekkoden og ta den med til kommisjonæren. Alternativt kan kommisjonæren søke opp mottakeren for deg på terminalen.

Annonse fra Eliteserien: