Videre etter 2-0-seier

Jakob Orlov scoret begge målene da Nest-Sotra ble beseiret med 2-0 på Ågotnes i 3. runde i NM.

SLUTT: Dommer Trond Ivar Døvle blåser i fløyten og kampen er over. Brann går videre i cupen.

89. min: Johnny Furdal går ut og Gaute Vetti kommer inn for Nest-Sotra. Ut går også Nergaard og inn kommer Marcus Stueland.

86. min: Kasper Skaanes slår en stikker til Steffen Lie Skålevik, men han blir avblåst for offside.

82. min: Torgeir Børven kommer inn for Jakob Orlov.

En Nest-forsvarer forsøker å heade til egen keeper når Orlov dukker opp og utnytter muligheten. Der ble hjemmelaget på nytt straffet for dumme feil.

69. min: Der er Orlov på farten igjen og setter inn 2-0!

Scoringen kommer når Brann slår langt ut av eget forsvar. Nest sin keeper løper høyt opp i banen for å klarere, men roter det til sammen med sin egen forsvarer slik at ballen blir fri. Orlov har spurtet fra egen halvdel, når ballen og setter den i det tomme målet.

66. min: 1-0 til Brann ved Jakob Orlov!

64. min: Fredrik Haugen spiller fri Steffen Lie Skålevik, men assistentdommeren mener han er i offside og vinker.

59. min. Corner til Brann, men ingen får treff når ballen havner inne i feltet. Både Orlov og Barmen er nær, men ballen stryker over hodene deres.

52. min: Ruben Kristiansen slår inn fra venstre. Nest-keeper Martin Sanchez Olsen henter ballen i hendene rett før Steffen Lie Skålevik klarer å kaste seg frem. Minuttet senere forsøker Steffen igjen, men også da er keeper der.

48. min: Barmen skyter fra langt hold. God retning, men keeperen til Nest-Sotra plukker ballen enkelt.

46. min: 2. omgang er i gang. Brann fortsetter med det samme mannskapet. Nå spiller Nest-Sotra i medvind.

PAUSE 0-0

45. min: Vi er på overtid i 1. omgang.

43. min: Corner til Brann. Nest-forsvaret vinner duellen og kontrer. De spiller i 2. divisjon, men det ser ikke sånn ut akkurat nå.

36. min: Nest igjen! Alexander Dang dundrer ballen i tverrliggeren over hodet på Horwath. Nå lever Brann farlig.

32. min: Nest-Sotra kontrer på Brann i ubalanse. Bismar Acosta kaster seg frem og avverger rett før spissen deres når ballen. Der kunne han fått fri bane mot mål...

26. min: Corner til Brann. Haugen til Braaten, men han får ikke kontroll og ballen ruller ut over sidelinjen.

23. min:  Dobbelsjanse for Nest-Sotra! Nå får Brann kjørt seg og er heldige som ikke ligger under.

15. min: Nytt Nest-frispark. En lur variant som nesten finter bort forsvaret til Brann. Løs avslutning som Horwath stanser enkelt. I det påfølgende angrepet for Nest-Sotra også avsluttet, men utenfor.

13. min: Steffen Lie Skålevik kjemper i femmeteren for å komme til sin første avslutning. Får ikke skutt, slår pasning til Barmen som heller ikke får avsluttet.

9. min: Tilbakespill til Horwath som nesten ser litt skummelt ut. Han roter litt med ballen i beina, men får den unna før den ruller over streken...

7. min: Frispark til Nest-Sotra på hjørnet av 16-meteren. Alex Horwath plukker ballen enkelt.

Brann spiller i medvind i 1. omgang. Men det blåser ikke like kraftig nå som tidligere i ettermiddag.

1. min: Kampen er igang!

Fire minutter til avspark. Lagene står klare til å marsjere inn, ledet av dommer Trond Ivar Døvle.

Det blåser en del i solen på Ågotnes nå rett før kampstart. Spillerne er i ferd med å fullføre oppvarmingen.

Nest-Sotra - Brann 2-0 (0-0)

3. runde NM. Ågotnes gress. 1515 tilskuere. Dommer: Trond Ivar Døvle, Fjellhamar IL.

0-1: Jakob Orlov (66.)

0-2: Jakob Orlov (71.)

Nest-Sotra (4-4-2): Martin Sanchez Moreno Olsen - Erlend Hellevik Larsen, Bjarte Haugsdal (k), Akinbola Alajide Akinyemi, Szymon Walczak (Joachim Edvardsen fra 79.) - Peter Sørensen Nergaard (Marcus Stueland fra 90.),  Johnny Furdal (Gaute Vetti fra 90.), Andreas Rødsand - Ståle Steen Sæthre, Alexander Dang.

Brann (4-3-3): Alex Horwath - Amin Nouri, Jonas Grønner, Bismar Acosta, Ruben Kristiansen - Fredrik Haugen Kasper Skaanes fra 75.), Sivert Heltne Nilsen, Kristoffer Barmen - Daniel Braaten (Gilli Rolantsson fra 69.), Jakob Orlov (Torgeir Børven fra 82.), Steffen Lie Skålevik.