Nå starter e-cupsalget

Slik kjøper du billetter til kvalifiseringen til europaligaen.

Annonse:

Torsdag 20. juli spiller Brann hjemmekamp mot enten FK Vojvodina fra Serbia eller MFK Ruzomberok fra Slovakia. Hvem motstanderen blir avklares to uker før når de to nevnte lagene møtes i 1. kvalifiseringsrunde.

Merk også at kamptidspunktet heller ikke er avklart (selv om det står klokken 20.00 i billettsystemet nå).

På denne kampen har vi kun åpent på Frydenbø-tribunen og Sparebanken Vest-tribunen, og kun sitteplasser grunnet Uefa-reglementet.

Vi oppfordrer alle som vanligvis er på Store Stå om å kjøpe billetter på feltet bak, altså på felt B og C på øvre Frydenbø.

Alle med partoutkort på Sparebanken Vest-tribunen er blitt kontaktet på e-post med tilbud om å kjøpe sitt faste sete til denne kampen. Supportere med faste plasser på andre tribuner velger mellom Frydenbø-tribunen og Sparebanken Vest-tribunen dersom de ønsker å kjøpe billetter på forhånd.

Priser:

  • Partoutkort-innehavere 100,-
  • Voksne (som ikke har partoutkort) 200,- 
  • Barn (som ikke har partoutkort) 50,-

Partoutkortinnehavere logger inn i billettsystemet med sitt vanlige brukernavn, tilsvarende som da man kjøpte partoutkort, og benytter kupongkoden tilsendt pr e-post. 

Kontakt oss på [email protected] dersom du trenger hjelp.  

Kjøp billetter

Til bortekampen i Serbia eller Slovakia 13. juli vil salget av billetter til Brann-supportere foregå via Brann. Mer informasjon kommer etter hvert.  

Husk at salget av billetter til alle hjemmekampene i Eliteserien ut hele sesongen allerede er i salg. Velg dine kamper og kjøp i dag. Alternativt kan du kjøpe halvårs partoutkort.

 

Annonse fra Eliteserien: