Møter Lysekloster i cupen

Norges Fotballforbund har bestemt at Brann skal til Lysekloster i 2. cuprunde.

Annonse:

Motstanderen spiller i Norsk Tipping-ligaen sammen med Brann 2 denne sesongen, der de er blant opprykksfavorittene siden laget så sent som i fjor spilte ett hakk høyere i divisjonssystemet.

Brann.no har etter oppsettet ble klart ikke funnet informasjon om at Lysekloster og Brann har møttes i obligatorisk kamp tidligere. Det ble nok et viktig argument da Norges Fotballforbund satte opp denne kampen.

Kampen spilles onsdag 24. mai på Lysekloster.

Brann slo ut Austevoll (7-0) mens Lysekloster beseiret Stord (1-0) i 1. runde.

- Gleder oss 

Brann-trener Lars Arne Nilsen gleder seg til oppgjøret:

- Lysekloster blir et nytt bekjentskap. Vi gleder oss til kampen og håper å skape en ny cupfest i lokalmiljøet, slik som på Austevoll sist uke, sier Nilsen til Brann.no.

Selv om motstanderen spiller i 3. divisjon til daglig, garanterer Brann-treneren at ingen i klubben tar lett på motstanderen.

- Vi tar de på alvor. I høyeste grad, forsikrer han.

Lysekloster har to spillere med fortid i Brann. Det er midtstopper Kapinga Brazy og midtbanespiller Vladan Radojkic. Ingen av disse har A-kamper for Brann, men har spilt for Brann 2 og yngre lag.

Lysekloster gikk på under ti år fra 7.- til 2. divisjon, en meget sterk prestasjon. Fjorårets nedrykk var klubbens første sportslige tilbakeslag etter en lang opptur de siste åtte-ni årene.

De spiller hjemmekampene sine på FRAMO idrettspark i Lysefjorden i Os.

Annonse fra Eliteserien: