Ute av cupen

Brann fikk ikke revansj og tapte 0-1 mot Mjøndalen.

SLUTT: Brann spilte en svak kamp og røk ut av cupen mot Mjøndalen.

90 + 4. min: Jansen med et forsøk. Prøver å få ballen over Horwath, som ikke har noen problemer med den.

90 + 2. min: Vito Wormgoor tar ned Boye og får frispark mot seg.

89. min: Gult kort til Magnus Sylling Olsen etter en stygg takling på Kasper Skaanes.

87. min: Bismar Acosta bør kraftig og må bandasjeres.

87. min: Mjøndalen gjør sitt siste bytte. Gauseth går ut og blir erstattet hav Magnus Sylling Olsen.

85. min: Gedigen Brann-sjanse! Haugen header rett på Makani fra to meters hold!

84. min: Gauseth ligger nede med krampe og blir tøyet på.

81. min: Gauseth klipper ned Børven. Haugens frispark blir klarert.

80. min: Mjøndalen bytter ut Mads Gundersen og setter inn Quint Jansen.

78. min: Azar Karadas kommer inn for Kristoffer Barmen.

75. min: Mjøndalen bytter ut Jibril Bojang og setter inn Mathias Fredriksen.

73. min: Torgeir Børven kommer inn for Jakob Orlov.

72. min: Skaanes legger inn fra høyre. Igjen er Makani best i feltet.

68. min: Makani feilberegner og ballen havner hos Orlov, som ikke får avsluttet.

66. min: Jonsson skyter, men også han ser skuddet sitt gå over mål.

64. min: Djibril Bojan blir spilt fri i feltet. Han skyter såvidt utenfor! Stor sjanse!

63. min: Jonsson legger tidlig inn fra høyre. Igjen plukker Makani ballen greit.

62. min: Orlov blir liggende etter en duell. Tar seg til kjeven. Kommer seg opp igjen.

58. min: Sivert sentrer til Haugen, som blåser ballen langt over mål.

Brann har ballen mye, uten å utrette særlig.

53. min: Bojang ypper seg igjen. Lurer Kristiansen og finner plass i feltet til å skyte. Men rett på Horwath.

51. min: Haugen skyter. Må nøye seg med corner. Tar den selv. Innlegget blir det ingenting av. Utspark fra mål.

49. min: Barmens tur nå. Skyter rett over.

47. min: Mjøndalen får omgangens første sjanse. Bojang skyter, men scorer ikke.

46. min: Gilli Rolantsson er kommet inn for Steffen Lie Skålevik. 2. omgang er i gang.

PAUSE: Hjemmelaget har vært best. Brann sliter med å få til spillet sitt.

45. min: Boye blir spilt fri, skyter ballen i mål i det dommeren blåser for offside. Tvilsom.

44. min: Kristoffer Barmen får også skyte, men skuddet blir blokkert.

43. min: Skaanes med god bevegelse og spiller fri Skålevik som skyter fra sekstenmeteren. Makani får ikke nevneverdige problemer med å redde den.

41. min: Vidar Ari Jonsson legger inn fra høyre....bak mål.

34. min: Gundersen legger inn. Brann header unna, men Arneberg skyter ballen mot mål. Skuddet blir blokkert og ballen havner hos Christian Gauseth, som finter av Acosta før han legger ballen høyt i hjørnet. 1-0 til hjemmelaget.

33. min: Mats Hansen faller på høyresiden og får frispark. Gundersen legger inn. Boye skyter rett utenfor! Stor sjanse. Corner til hjemmelaget.

27. min: Nytt innlegg fra Mjøndalens venstreside. Pellegrino prøver å slenge seg i luften for å få tak i ballen som likevel blir for høy og går til slutt ut over dødlinjen.

25. min: Dragsnes legger inn fra venstre, men ballen går gjennom feltet til Brann. Kunne blitt farlig der!

23. min: Mjøndalen får sin første sjanse. Barmen med en feilpasning som Pellegrino snapper og spiller Boye fri. Han avslutter mot Horwath, som redder bra med foten.

22. min: Bojang feller Skålevik og blir ikke blid når han får frispark mot seg.

21. min: Brann kontrer. Ender med at Skålevik prøver å skru ballen i høyre hjørne fra 16 meters hold. Makani forflytter seg fint og redder enkelt.

20. min: Brann får sin tredje sjanse. Denne gangen ved Jakob Orlov. Skaanes legger inn fra høyre. Skålevik legger ned til svensken, som demper og skyter fra sekstenmeter-streken. Men skuddet går rett på keeper.

18. min: Steffen Lie Skålevik går i offside.

16. min: Boye kommer seg inn i sekstenmeteren, men blir stoppet i siste liten.

15. min: Kristoffer Barmen står bak Branns andre avslutning. Men indreløperen treffer dårlig og ballen havner nærmere cornerflagget enn målet.

12. min: Gundersen legger inn. Brann klarere. Pellegrino legger inn igjen, men Mjøndalen får frispark mot seg.

12. min: Ruben Kristiansen må gi til corner i duell med Bojang. Kampens første corner.

10. min: Kasper Skaanes gåpr innover i banen og prøver seg på et skudd, men det går over mål.

* Brann har tatt et tidlig grep om kampen.

01. min: Kampen er i gang

Det er straks avspark på Isachsen stadion. Det har regnet godt i timene før kampstart. Vi oppdaterer denne artikkelen når det skjer noe.

Kasper Skaanes spiller sin kamp nummer 100 for Brann i kveld.

Mjøndalen - Brann 1-0 (1-0)

1-0: Christian Gauseth (34.)

4. runde NM. Isachsen Stadion. 2499 tilskuere. Dommer: Ola Hobber Nilsen, Nordstrand IF. Gult kort: Magnus Sylling Olsen.

Mjøndalen (4-4-2): Sousha Makani - Mats Hansen, Ulrik Anker Henriksen Arneberg, Sondre Solholm Johansen, Vetle Winger Dragsnes - Mads Gundersen (Quint Jansen fra 79.), Jonathan Lindseth (k), Christian Gauseth (Magnus Sylling Olsen fra 87.), Amahl Pellegrino - Ousseynou Boye, Jibril Bojang (Mathias Fredriksen fra 75.).

Brann (4-3-3): Alex Horwath - Vidar Ari Jonsson, Vito Wormgoor, Bismar Acosta, Ruben Kristiansen - Kristoffer Barmen (Azar Karadas fra 78.), Sivert Heltne Nilsen, Fredrik Haugen - Kasper Skaanes, Jakob Orlov (Torgeir Børven fra 73.), Steffen Lie Skålevik (Gilli Rolantsson fra 46.).