Braaten og Rólantsson sikret borteseier

Daniel Braaten herjet med Lillestrøm, scoret mål og la opp til hælsparkscoringen til Gilli Rólantsson.

SLUTT: Brann vinner fortjent 2-0 etter en god 2. omgang. Daniel Braaten scoret sitt første mål for klubben, mens Gilli Rólantsson scoret sitt første for sesongen.

90 + 2. min: Lillestrøm prøve på en sluttspurt, men den kommer for seint. SLår langt inn i feltet, igjen er det Azar som vinner duellen.

89. min: Lillestrøm får en sjanse på slutten. Men da må de utnytt corneren. Krogstad slår inn. Azar rydder godt unna.

87. min: Ajeti skyter og Piotr redder mesterlig!

84. min: Sivert Heltne Nilsen blir taklet med knottene først av Petter Olsen. Får frispark. Piotr tar det.

82. min: Petter Mathias Olsen kommer inn for Simen Rafn hos hjemmelaget.

82. min: Børven serverer en fin pasning til Haugen, som skyter utenfor. Stor mulighet!

81. min: Fredrik Haugen får ballen på venstresiden i feltet og prøver å løfte ballen over keeper, men ballen går over mål.

80. min: Michal Skoda kommer inn for Tomas Malec hos hjemmelaget.

79. min: Azar Karadas kommer inn for Gilli Rólantsson. Azar er med på corneren og header mot mål. Men LSK-får ryddet unna.

79. min: Haugen legger en farlig corner, som flere av Brann-guttene nesten er på. Ny corner.

77. min: Megalvis blir liggende etter en duell med Braaten. Brann har en corner liggende på vent.

76. min: Haugen legger et lavt innlegg. Treffer et LSK-bein og ny corner. Origi bokser den unna.

75. min:  Barmen skyter over, nok en gang via en fot til corner.

73. min: Amin Nouri kommer inn i feltet og skyter. Ballen går rett utenfor stolpen, dog via et gult bein til corner.  Corneren blir ikke farlig.

72. min: Brann spiller opp. Braaten spiller til en overlappende Nouri som legger inn. Børven trikser litt i feltet før han brenner av. Ballen snisser tverliggeren!

* Det meldes om 5777 tilskuere på Åråsen i kveld.

65. min: Erling Knudzon løper forbi tre Brann-spillere. Igjen er det Piotr som redder oss. Denne gangen en-mot-en.

64. min: Rafn skyter fra 16 meter. Piotr redder med beina.

60. min: Bajram Ajeti kommer inn for Udo hos hjemmelaget.

60. min: Braaten legger inn hardt foran mål. Der hælsparker Gilli ballen i nettet fra kloss hold! 2-0 til Brann.

58. min: Nå presser vi på. Gilli skyter, men blir blokkert. Ballen havner hos Haugen som skyter på halv volley. Ballen går rett på Origi.

53. min: Wormgoor slår inn i feltet. Børven header inn. Braaten bredsider på direkten fra kloss hold. Vi leder!!!

51. min: Frispark til LSK fra egen banehalvdel. Amundsen skyter den for langt. Utspark til Piotr.

50. min: Corneren ender med at Mathew skyter høyt over fra 17-18 meter.

48. min: Corner til Brann. Lillestrøm klarerer og kontrer, Brann klarerer. Lillestrøm vrir spillet. Haugen må gi til corner til LSK.

47. min:  Lillestrøm presser på tidlig i 2. omgang. En stikker ender helt inne hos Piotr denne gangen.

46. min: Fredrik Haugen sparker i gang 2. omgang.

PAUSE: Dommer Hagen blåser til pause. Lillestrøm har nok vært litt bedre enn Brann og skapt noen flere sjanser.

45 + 1. min: Rafn legger inn fra venstre. Kind Mikalsen får headet mot mål, men ballen går rett på Piotr.

45. min: Gilli legger inn fra venstre mot bakerste stolpe. Braaten kommer litt for mye under ballen, som dermed går over mål. God mulighet for Brann.

43. min: Nouri slår et hardt innlegg foran mål. Men LSK får ryddet unna.

42. min:  LSK legger inn fra venstre. Piotr er god og slenger seg frem. Stopper et farlig innlegg der.

39. min: Daniel Braaten løper i Haakenstad, samtidig som han drar han litt i armen. Det betyr frispark til Lillestrøm og gult kort til Braaten.

37. min: Braaten legger inn, eller skyter, fra kanten av sekstenmeteren. Uansett, ballen går over krysset.

34. min: Sivert Heltne Nilsen er ikke enig i at Fredrik Haugen får frispark mot seg i en duell mot Malec som faller lett. Det liker dommeren dårlig og gir gult kort til Sivert for sitt utbrudd.

33. min: Haugen slår inn. Ballen spretter gjennom feltet til Acosta. Ender med utspark fra mål.

33. min: Brann kontrer. Gilli prøver å finne Børven. Blir blokkert og må nøye seg med corner.

30. min: Lillestrøm kontrer. Erling Knutzon legger inn fra høyre. Malec header i bakken mot mål, men Piotr er god og redder til corner.

29. min: Udoji smeller til fra skrå vinkel på halv volley. Over målet til Piotr.

27. min: Haugen slår en stikker til Børven i bakrom. Dessverre avblåst for offside igjen.

22. min: Hjemmelaget får kampens første corner. Vito header unna, men Mathew skyter på returen via Haugen til ny corner. Brann vinner og prøver å kontre. Får det ikke helt til.

20. min: Lillestrøm får klarert innlegget fra Haugen. Brann får ballen tilbake, men må starte bakfra.

19. min: Mathew feller Braaten rett utenfor sekstenmeteren. Haugen legger inn.

18. min: Rafn dunker ned Haugen. Brann får frispark rett utenfor egen 16-meter og starter bakfra.

17. min: Lillestrøm med et lite press her nå. Vito lager frispark halveis inne på egen banehalvdel.

15. min: Lillestrøm skyter over fra rundt 16 meter.

14. min: Sivert finner Børven i bakrom, men han blir avblåst for offside.

12. min: Daniel Braaten får frispark mot seg på høyrevingen.

11. min: Acosta kommer inn på banen igjen etter litt behandling.

09. min: Acosta blir liggende nede etter en duell med Malec. Får en albue i munnen.

07. min: Lillestrøm spiller i lengderetning, men Wormgoor har kontroll på Udoji.

06. min: Lillestrøm kaster langt fra høyre. Ballen går helt inn til Piotr.

05. min: Kristoffer Barmen tar først ballen, deretter  Udoji og får frispark mot seg.

02. min: Brann tar kommando og overtar ballen. Spiller pasninger. Lillestrøm venter.

01. min: Lillestrøm tar avspark, går i avspark og blir avblåst for offside.

Det er sent avspark, klokken 20.00, på kveldens oppgjør. Vi møter det eneste laget som slo oss to ganger i fjorårets sesong, men samtidig et lag som bare har tre poeng så langt i årets eliteserie.

Lagene er i ferd med å avslutte oppvarmingen. Det er straks avspark!

Gilli Rólantsson (60.)

5. serierunde Eliteserien, Åråsen stadion. 5777 tilskuere. Dommer: Tom Harald Hagen, Grue IL. Gult kort: Sivert Heltne Nilsen og Daniel Braaten, Brann.

Lillestrøm (4-4-2): Arnold Origi - Aleksander Melgalvis, Marius Amundsen, Simen Kind Mikalsen, Mats Haakenstad - E. Knudtzon (k), Ifeanyi Mathew, Fredrik Krogstad, Simen Rafn (Petter Mathias Olsen fra 82.), Chigozie Udoji (Bajram Ajeti fra 61.), Tomas Malec (Michal Skoda fra 80).

Brann (4-3-3): Piotr Leciejewski - Amin Nouri, Bismar Acosta, Vito Wormgoor, Ruben Kristiansen - Fredrik Haugen, Sivert Heltne Nilsen, Kristoffer Barmen - Daniel Braaten, Torgeir Børven, Gilli Rólantsson (Azar Karadas fra 79.).

Neste kamp spilles hjemme mot Viking lørdag 29. april klokken 18.00.