LAN: - Vanvittig mentalitet!

Lars Arne Nilsen hyllet spillerne sine etter den utrolige snuoperasjonen.

Annonse:

Sogndal ledet 2-0. Hjemmefansen jublet og følte seg temmelig sikre på at den lange rekken av år uten Brann-seier på Fosshaugane var i ferd med å bli forlenget.

Men sånn skulle det ikke gå. Kristoffer Barmen ordnet den viktige reduseringen som ga nytt håp, og i løpet av fire magiske minutter på slutten snudde alt.

Da dommeren blåste av sto det 3-2 til Brann.

Var sugen på seier

Lars Arne Nilsen innrømmer at Brann-seier var lagets soleklare mål for kampen, men innrømmer at det plutselig så veldig mørkt ut.

- Vi har hatt lyst å slå Sogndal lenge nå. Vi har slått de hjemme og spilt to ganger uavgjort her i Sogndal. Så visste vi at sjansen var der i dag. Vi er i form og hadde skadefritt lag, så muligheten lå der, innleder Nilsen.

- Men at det skulle ende med 3-2-seier etter å ha ligget under med to mål, det forteller om en vanvittig mentalitet i denne gjengen, fortsetter han.

Han trekker frem innbytterne Azar Karadas, Peter Orry Larsen og Steffen Lie Skålevik spesielt.

- De betydde mye mot slutten. Seieren forteller noe om bredden i troppen vår og viktigheten av å ha mange gode spillere i bakhånd, sier Nilsen.

Så er det én viktig faktor til:

- Vi gir oss aldri, påpeker han.

Nøyde seg ikke med ett poeng

Nilsen ser ikke for seg at mange av Sogndals neste motstandere i Eliteserien vil matche lørdagens bortebragd.

- Jeg tror ikke det er mange lag som ville kommet tilbake her inne i Sogndal etter å ha ligget under med to mål. Men vi har fått blod på tann nå. Og vi har tøffe gutter her som har så sinnssykt lyst å vinne, mener treneren.

Noen ville kanskje lagt seg lavt etter at Peter Orry Larsen utlignet til 2-2 med under ti minutter igjen av kampen. For Lars Arne Nilsen var det aldri aktuelt å la være å utnytte muligheten til å ta alle tre.

- Jeg følte vi kjørte kampen så kraftig akkurat da at det ble feil å trygge det ene poenget. Dessuten er tre poeng mye mer verd enn ett, selv om jeg ville vært fornøyd med uavgjort i utgangspunktet, presiserer Brann-treneren.

På onsdag er det cupkamp mot Lysekloster. Deretter venter Aalesund på Stadion neste søndag klokken 18.00.

Kjøp billetter nå

Annonse fra Eliteserien: