LAN: - Ting går litt imot oss nå

Lars Arne Nilsen sier laget må finne løsningen på hvorfor ting butter imot nå.

Etter avskjeden i europacupen og fem seriekamper uten seier ble det nederlag i cupen også. Det er ikke feil å si at Brann er inne i en blindgate og at Lars Arne Nilsen, teamet hans og spillerne må finne veien ut derfra.

- Ting går litt imot oss nå. Samtidig er det ikke så lenge siden vi spilte veldig god fotball. Vi skal jobbe oss ut av det, påpeker treneren.

- Vi må jobbe hardt og riktig fremover nå. Guttene gjør en stor innsats, det handler mest om å slåss marginene over på vår side igjen, mener han.

Fikk kampen i sitt spor

Etter 0-1-tapet for Mjøndalen forklarte Lars Arne Nilsen at han følte kampen raskt kom inn i feil spor:

- Vi hadde ballen mye og vi trykket Mjøndalen bakover, men vi greide likevel ikke å skape nok sjanser. Mjøndalen skapte vel mer enn oss totalt, oppsummerer treneren.

Fra trenerbenken observerte han at hjemmelaget sa lavt og stengte alle rom for Brann mens de ventet på sjansen til å angripe raskt da det bød seg muligheter til å kjøre overganger.

- Så fikk Mjøndalen mål, og da måtte vi begynne å jage. Jeg har ikke noe å utsette på innsatsen til spillerne. De løp mye og sloss i duellene, men ballen gikk ikke vår vei, sukker Nilsen.

Etter kampen påpekte Nilsen at han ikke var forbannet på spillerne, som han mente la ned masse hardt arbeid i Mjøndalen:

- De forsøker virkelig, det er ikke der det ligger. Nå får vi bare sørge for å henge med i serien fremover. Det er kamp på Odd allerede søndag, og vi må legge denne skuffelsen bak oss med én gang, avslutter Lars Arne Nilsen.

Brann - Odd spilles på Stadion søndag klokken 18.00.

Kjøp billetter

Annonse fra Eliteserien: