LAN: - Fikk hvilt en del slitne bein

Mens søndagens motstander slet seg gjennom ekstraomganger kunne Brann hvile slitne bein.

Annonse:

- Vi gjorde det vi skulle og gikk videre. Det er mange kamper på få dager, flere på bortebane, og vi fikk hvilt en del slitne bein uten å bruke for mye krefter, oppsummerer Brann-trener Lars Arne Nilsen.

Han konstaterer at søndagens motstander Tromsø måtte slite i 120 minutter.

- Nå får vi kanskje en fordel mot Tromsø, som måtte ut i ekstraomganger i sin cupkamp, undrer Nilsen før søndagens kamp på Stadion.

Innbytterne scoret

Med kamp mot Tromsø på kommende søndag, Start borte helgen etter og ikke minst den store festdagen 16. mai mot Haugesund i nærmeste fremtid, hvilte Lars Arne flere spillere mot Sotra.

Lars Arne Nilsen var fornøyd med innsatsen til dem som fikk muligheten.

- De grep sjansen. Jeg synes de klarte seg greit. Det er en profesjonelt gjennomført kamp der hele laget gjør det de skal, sier Brann-treneren.

Jonas Grønner, Petter Orry Larsen og Deyver Vega fikk starte denne gang, og alle takket for tilliten ved å score hvert sitt mål. Det siste målet sto innbytter Ludcinio Marengo for.

Lokal Sotra-stril

Møtet med Sotra var det første oppgjøret mellom klubbene. Lars Arne Nilsen, som er vokst opp og kommer fra Sotra, er imponert over det Sotra-laget har fått til.

Sotra, som spiller i samme divisjon som Brann 2, kom spesielt i 2. omgang godt med i kampen og skapte et par sjanser. Lars Arne brukte positive ord for å beskrive laget og klubben.

- De har masse unge talenter som jobber godt. Om de arbeider godt over tid kan dette utvikle seg til noe stort. De har i tillegg et fantastisk anlegg. I dag var vi derimot det beste laget og gikk fortjent videre, minner han om.

Brann - Tromsø spilles søndag klokken 20.00.

Kjøp billetter

Annonse fra Eliteserien: