LAN: - Dette venter oss på Lerkendal

Lars Arne Nilsen er klar på hva som venter søndag, men tror ikke oppgaven er uoverkommelig.

Annonse:

- Vi reiser til Trondheim for å forsøke å slå Rosenborg, selvfølgelig. Det er ingen katastrofe om vi ikke vinner, men det hadde vært fint å beholde den luken vi har akkurat nå, påpeker Brann-treneren.

På spørsmål om hva som blir mest krevende mot fjorårets seriemester, påpeker Nilsen to ting:

- Rosenborg er et veldig godt lag defensivt. De forsvarer seg godt og er vanskelig å bryte ned.

- Så er de gode på dødballer, både offensivt og defensivt. Spesielt offensivt, svarer han.

Har nærmet seg RBK

Han beskriver april og mai som en fantastisk periode for laget med tre strake cupseirer og ingen nederlag i serien. Samtidig har det vært krevende med et så tett kampprogram.

- Nå skal vi gi alt i de to kampene som gjenstår før vi får en liten pause, sier han.

De som har sett lagets treninger denne uken har sett en gjeng med strålende humør, mye energi og forventninger inn mot bortekampen på Lerkendal søndag.

Vi tar steg hele veien og har ikke tenkt å gi Rosenborg fred de neste årene.

— Lars Arne Nilsen

- Vi er i utfordrerposisjon. Men dersom vi skulle klare å vinne denne, så har vi tatt enda et nytt og stort steg. Vi skal ha en offensiv tilnærming til kampen og virkelig prøve å ta denne, forsikrer Branns trener.

I fjor ble det tap i to seriekamper samt Mesterfinalen. Relativt jevne kamper, men likefullt oppgjør der Rosenborg var best.

- De har hatt det lille ekstra som vi har manglet. Men jeg har sagt gjentatte ganger at vi skal klare å slå Rosenborg. Vi har tatt opp jakten på de og nærmer oss. Vi tar steg hele veien og har ikke tenkt å gi Rosenborg fred de neste årene. Men om vi er blitt gode nok til å slå dem allerede nå, det får vi se på søndag kveld, avslutter Lars Arne Nilsen.

Rosenborg - Brann har avspark klokken 20.00 søndag.

Annonse fra Eliteserien: