LAN: - Det var energiløst

Lars Arne Nilsen opplevde at Brann-laget fremsto uten den vanlige, kraftfulle energien.

Etter åtte seriekamper og to cupkamper uten nederlag kom nedturen på Nadderud. Tapet var det første siden Rosenborg beseiret Brann 7. mai

Men det er ingen grunn til å grave seg ned, forsikrer Branns trener. Han vil uansett forsøke å finne svar på mini-kollapsen.

- Det var noe energiløst over oss, noe kraftløst. Dette, i kombinasjon med at Stabæk scoret så tidlig, gjorde jobben tung, oppsummerer Lars Arne Nilsen.

Stabæk sier at de leverer årsbeste. Så leverer vi årsverste. Da taper vi

— Lars Arne Nilsen

- Vi måtte tidlig jage for å hente inn igjen deres ledelse. Da ble vi åpne og ga Stabæk nye muligheter, fortsetter treneren.

- Stabæk sier at de leverer årsbeste. Så leverer vi årsverste. Da taper vi, erkjenner Lars Arne Nilsen.

Braaten hjemme med skade

Brann måtte klare seg uten en leggskadet Daniel Braaten og valgte å starte kampen med Jakob Orlov på benken, uten at det ble brukt som noen bortforklaring etter oppgjøret.

Nilsen forsøker i stedet å gjøre skuffelsen kortvarig og ser fremover mot torsdagens europacup i Slovakia.

- Det er ikke mangel på motivasjon eller vilje som gjør at vi taper. Det kan kanskje være at noen tenkte litt på at vi skal ut i Europa denne uken, men først og fremst tapte vi fordi vi manglet energi, mener Nilsen.

Han understreker at Brann fortsatt er blant topplagene i Eliteserien og minner om at alle sesonger inneholder noen drittkamper.

- I løpet av 30 seriekamper har man gjerne fem fantastisk gode kamper, fem drittkamper og 20 midt i mellom, mener Nilsen.

Neste hjemmekamp er mot Sarpsborg 08 søndag 16. juli klokken 20.00.

Kjøp billetter

Annonse fra Eliteserien: