LAN: - Ble en slitekamp

Brann-trener Lars Arne Nilsen var fornøyd, men ser forbedringsmuligheter etter seieren mot Ranheim.

Annonse:

Brann kunne innkassere nok en hjemmeseier med 1-0 mot Ranheim. Nilsen var fornøyd med kampen, men syntes likevel det kladdet litt offensivt.

- Vi har hatt flere utskiftninger i laget, så det er en mulig årsak. Jeg synes vi var veldig solide bakover, for Ranheim skapte nesten ingenting på oss. Men fremover kladdet det litt. Vi var veldig nære mange ganger, men det ble ofte bare nesten.

- Det ble en slitekamp, men jeg er glad for at det bikket vår vei til slutt, sier Brann-treneren.

Nilsen skryter av motstanderlaget, som har ligget i toppen av Eliteserien gjennom hele sesongen som nyopprykket lag.

- Ranheim er et veldig vanskelig lag å spille mot. De har tatt store steg i år, og er per i dag et topplag, mener Brann-treneren.

- Viktig å vinne

Med dagens seier ligger Brann fortsatt på 2. plass, to poeng bak Rosenborg. Haugesund på tredje ligger seks poeng bak Brann.

- Det var ekstremt viktig å finne denne kampen. Nå har vi fått en liten luke til lagene bak oss, slik at vi slipper å spille med veldig høye skuldre, sier Nilsen før laget tar en liten spillepause grunnet landskamper i Europa.

Lars Arne Nilsen legger ikke skjul på at europacup på Stadion igjen er et mål. Da må laget havne på topp 3.

- Klart vi ønsker å bli blant de tre beste og spiller europacup neste år. Vi trenger fortsatt noen seirer til for å nå det målet, men det var deilig og viktig å vinne i dag, avslutter Brann-treneren.

Annonse fra Eliteserien: