Årets første serietap

Kristiansund scoret sitt mål på straffespark. Flere mål ble det ikke i denne kampen og Brann tapte dermed sin første seriekamp for året.

Husk å stemme på Branns beste spiller mot Kristiansund: Stem her

SLUTT: Dommer Moen blåser og kampen er slutt. Brann har tapt sin første seriekamp for sesongen.

90 + 5. min: Haugen legger inn, men KBK klarerer.

90 + 4. min: Denne gangen er det Stokke som blir liggende etter en duell med Acosta. Nytt frispark.

90 + 3. min: Azar Karadas får gult kort etter en hodeduell med Gjesdal som blir liggende.

90 + 2. min: Ballen går i armen på Karadas. Frispark til KBK i midtsirkelen. De tar seg god tid.

90. min: Det er lagt til fem minutter.

89. min: Sverre Økland slår frisparket forbi feltet og ut over dødlinjen. Piotr starter bakfra.

88. min: Vito Wormgoor feller Sørlig og får gult kort.

88. min: Thomson Ekpe kommer inn for Kamer Qaka.

86. min: Torgeir Børven får ballen i feltet, men skyter over på halv-spretten.

84. min: Frispark til KBK nær cornerflagget. Det tar seg god tid og prøver å skjerme ballen. Brann får frispark.

83. min: Denne gangen treffer Vega med innlegget. Azar header en meter utenfor.

82. min: Brann prøver å få ballen inn i boks. Forsøkene går rett til keeper, eller for langt.

81. min: Haugens corner blir ikke farlig.

80. min: Acosta kjemper til seg et corner. KBK bytter ut Kalludra og setter inn Pål Erik Ulvestad.

75. min: Kristiansund ser ut til å ha fått nye krefter. Brann blir jagende etter ballen.

71. min: Sverre Økland gjør ingen feil og plasserer ballen hardt i hjørnet. 1-0 til Kristiansund.

70. min: Straffe til Kristiansund. Acsota feller Stokke.

68. min: Gilli kommer inn fra sin venstrekantposisjon og skyter, men skuddet går ca. en meter over mål.

66. min: Torgeir Børven kommer inn for Jakob Orlov.

65. min: Kaqa går fra egen banehalvdel helt inn i sekstenmeteren hvor Kristiansen avverger. Samtidig takler Kaqa Kristiansen og Brann får frispark.

64. min: KBK legger inn fra høyre. Stokke skyter høyt over mål.

63. min: KBK bytter ut Mendy og setter inn Sondre Sørli.

60. min: Orlov blir taklet stygt og Coly får kampens første gule kort. I tillegg får også Sivert Heltne Nilsen gult kort.

* Nå er det et voldsomt hagelstorm her.

56. min: KBK prøver å spille i bakrom til Mendy, men pasningen går helt inn til Piotr i Brann-buret.

55. min: Høyt tempo igjen i begynnelsen av 2. omgang. Begge lag vil angripe.

52. min: Coly kommer til innlegg fra høyre. Igjen blir innlegget for upresist og havner bak dødlinjen.

49. min: Vega slår innlegg på bakerste. Gilli bredsider mot mål, McDermott redder. På returen skyter Kristiansen, men McDermott redder igjen!

46. min: Fredrik Haugen sparker i gang 2. omgang.

Deyver Vega kommer inn for Daniel Braaten.

PAUSE: Dommer Moen blåser til pause. Det har vært mange innlegg, men få avslutninger på mål.

42. min: Stor sjanse til KBK! Coly lagger inn fra høyre. Stokke header i tverligger før Mendy bruker for lang tid på returen og blir løpt opp.

41. min: Coly med langt innkast fra høyre. KBK samler seg i feltet. Det blir et kort kast til Kaqa som Braaten snapper. Får frispark da Coly løper ham over ende i neste situasjon.

39. min: Der fikk KBK til et angrep. Stokke legger inn til Mendy, men innlegget kommer litt bak spilleren.

38. min: Orlov er litt for seint i ryggen på Kaqa og får frispark mot seg.

* Brann med god kontroll, men har ikke skapt så mye i de siste minuttene nå.

34. min: Kaludra er på etterskudd og går i rygger på Braaten som er på vei fremover. Frispark til Brann.

33. min: Branns venstreback spytter ut noen gummikuler og kommer seg i gang igjen.

32. min: Ruben Kristainsen får støvelen til Coly i ansiktet. Et uhell, men en smell likevel.

28. min: Kristiansund bryter, men rekker ikke å kontre før Brann vinner tilbake ballen.

27. min: Nok et innlegg fra Gilli på høyre, men KBK klarerer. Brann vinner ballen på nytt.

26. min: Orlov jaget et tilbakespill, McDermott rekker såvidt å få den unna før svensken når ham.

25. min: Mange innlegg fra høyrekanten. Denne gangen fra Gilli, men upresist.

* Kampen har roet seg. Lavere tempo nå.

18. min: Brann presser høyt og vinner ballen. Sivert prøver å finne Braaten i bakrom, men ballen blir for lang.

16. min: Nouri spiller en fin gjennombruddspasning til Gilli som legger inn foran mål. Haugens avslutning blir blokkert.

14. min: Gilli skyter fra litt skrått hold rett innenfor sekstenmeteren. Sean McDermott redder fint til corner. KBK klarerer.

13. min: Sivert blir dyttet over ende. Brann starter bakfra.

12. min: Gilli legger inn fra høyre. På bakerste stolpe strekker Barmen frem en fot, men ballen går rett inn til keeper. Vanskelig å score på den.

11. min: Coly slår hardt inn fra høyre, men innlegget går over og bak mål.

09. min: Haugen prøver å finne Gilli, men her var det nok en misforståelse. Ballen går ut over dødlinjen til utspark for McDermott.

07. min: Coly ligger nede, men kommer seg opp etterhvert.

06. min: Gilli spiller fint frem til Haugen som slår inn foran mål. Ikke langt fra at den når Orlov. Men blir corner. Går gjennom feltet til Acosta på bakerste, men blir korrekt avblåst for dytt i ryggen på Coly.

05. min: Mye kriging og duller nå innledningsvis.

04. min: Coly med et langt innkast fra høyre. Gilli header unna.

* Det sludder og blåser her på Kristiansund Stadion nå.

01. min: Kristiansund blåser i gang kampen.

Lagene er i ferd med å avslutte oppvarmingen og to mannskap som knivet opp opprykk i OBOS-ligaen for to sesonger siden skal møtes i Eliteserien for aller første gang.

Før kampen står hjemmelaget uten seier mens Brann har fire poeng på sine to første oppgjør.

Vi oppdaterer denne artikkelen når det skjer noe i oppgjøret.

1-0: Sverre Økland (str. 71.)

3. runde Eliteserien. Kristiansund Stadion.  3905 tilskuere. Dommer: Svein Oddvar Moen, SK Haugar. Gult kort: Aliou Coly, KBK og Vito Wormgoor, Sivert Heltne Nilsen og Azar Karadas, Brann.

Kristiansund (4-4-2): Sean McDermott - Aliou Coly, Nikita Baranov, Andreas Hopmark (k), Henrik Gjesdal - Jonas Rønningen, Sverre Økland, Kamer Qaka (Thompson Ekpe fra 87.), Liridon Kalludra (Pål Erik Ulvestad fra 80.), Jean A. Mendy (Sondre Sørli fra 63.), Benjamin Stokke.

Brann (4-3-3): Piotr Leciejewski - Amin Nouri (Azar Karadas fra 78.), Bismar Acosta, Vito Wormgoor, Ruben Kristiansen - Kristoffer Barmen, Sivert Heltne Nilsen, Fredrik Haugen - Daniel Braaten (Deyver Vega fra 46.), Jakob Orlov (Torgeir Børven fra 67.), Gilli Rólantsson.

Branns neste kamp er hjemme mot Haugesund og spilles 2. påskedag.