Styret er godt fornøyd med dagens årsmøte.

Innstiller to nye til Brann-styret

Valgkomitéen har fullført jobben sin. De ber årsmøtet velge to nye personer i klubbens styre.

Annonse:

De nye som eventuelt blir valgt på årsmøtet 7. mars er Siv Skard (40) som nytt styremedlem og Erik Nordgreen (57) som nytt varamedlem.

Valgkomitéens leder, Atle Bønes, forteller at kommunikasjonen mellom valgkomitéen og medlemmene har vært konstruktiv og god inn mot årsmøtet. Han trekker spesielt frem medlemsutvalgets rolle og sammensetning, som har gitt et positivt bidrag til arbeidet med å sette sammen et godt klubbstyre.

Med utgangspunkt i klubbens prioriterte utviklingsområder har valgkomitéen utarbeidet en rolle- og kandidatprofil for styreverv i klubben. Denne er lagt til grunn for arbeidet med å identifisere riktig kompetanse og kandidater til styret.

- Kontakten vår med styremedlemmer og klubbens daglige leder har kontinuerlig bekreftet at det er gode samarbeidsforhold og gjensidig tillit internt i styret, og mellom styret og administrasjonen, forteller Bønes til Brann.no.

Erstatter Samnøy og Lie-Nielsen

De to som har sittet lengst i styret, Åshild Samnøy og Henrik Lie-Nielsen, med henholdsvis syv og fem år, stiller sine plasser til disposisjon nå.

- Deres kompetanse og bidrag vil bli savnet, men samtidig gir dette rom for naturlig fornyelse og bidrar til kontinuitet i et lengre perspektiv, forteller Bønes.

Valgkomiteens enstemmige innstilling til årsmøtet er slik:

  • Som ny nestleder: Birger Grevstad (2 år). Grevstad har frem til nå vært styremedlem.
  • Som nytt fast medlem: Krister Hoaas (2 år). Hoaas har vært varamedlem.
  • Som nytt fast medlem: Siv Skard (2 år, ny).
  • Som nytt varamedlem: Erik Nordgreen (2 år, ny).

Ikke på valg: Eivind Lunde (leder), Siren Preto og Morten Kolseth (styremedlemmer).

Dette er Siv Skard

Siv Skard har master i økonomi og administrasjon fra NHH med spesialisering i markedsføring. Masteroppgaven hennes het «Sponsorship objectives among Norwegian sponsors of art and sport» (2004). Hun har også en Ph.D fra NHH i 2010, der fokus var «Communication Effects in Sponsorships». Hun er ansatt ved NHH som førsteamanuensis.

Siv Skard er en mye brukt foredragsholder, der blant annet følgende nøkkelord beskriver hennes kompetanse: Sponsorsamarbeid, publikumsutvikling, merkevareledelse, forbrukeratferd og omdømmeledelse, med fokus på innovasjon og trender nasjonalt og internasjonalt.

Hun har 122 A-kamper for Arna-Bjørnar i Toppserien, 14 for Trondheims-Ørn og elleve A-landskamper for Norge. I 2004 var Skard den første kvinnen fra et bergenslag som spilte landskamp for Norge på Brann Stadion da Italia ble slått 3-1.

I tillegg til generell fornyelse og spennende spisskompetanse vil hennes inntreden tilføre klubben kompetente bidrag innen både kommersielle og sportslige ansvarsområder.

Dette er Erik Nordgreen

Erik Nordgreen er siviløkonom fra NHH. Han har tidligere hatt stillinger som markedssjef i blant andre Denofa Lilleborg, og har i mange år drevet eget agenturselskap som i all hovedsak opererer internasjonalt.

Han er italiensk visekonsul i Bergen og snakker både italiensk, tysk, fransk og engelsk. Han har vært i klubben siden han var ni år, og har vært mer eller mindre aktiv i klubben siden da. I dag er han leder for veteranlaget og sitter i klubbens medlemsutvalg. Nordgreen har styreerfaring både fra Paradis Tennisklubb og Norges Tennisforbund.

Årsmøtet er altså 7. mars.

Annonse fra Eliteserien: