Har passert 9000 billetter

Kjøp nå - og få med deg årets første kamp og utdelingen av årets første trofé.

Annonse:

Det lønner seg å kjøpe på forhånd. Klikk på lenken nederst i teksten og kjøp, så er du med når Brann tar imot Rosenborg til Unicef Mesterfinalen onsdag klokken 1900.

Her er troféet vi skal kjempe om:

TIL VINNEREN: Dette troféet deles ut til vinnerlaget etter finalen.

Tirsdag ettermiddag var det solgt 6600 partoutkort til 2017-sesongen.

Alle disse har sitt eget sete på Mesterfinalen uten å måtte foreta seg noe som helst. Kampen ligger i partoutkortet allerede.

I tillegg er det solgt cirka 2500 enkeltbilletter til kampen så langt.

Med litt fart i salget tirsdag kveld og utover kampdagen onsdag vil tilskuertallet overstige 10.000 når dommeren blåser i gang 2017-sesongens første kamp.

Dette trenger du å vite

VELDEDIGHET: Unicef profileres gjennom finalen. Vinneren av finalen får også et pengebeløp som gis til et godt formål som klubben er engasjert i.

DOMMERNE: Svein Oddvar Moen skal dømme oppgjøret. Assistentdommere er Kim Thomas Haglund og Magnus Lundberg, mens Kai Erik Steen er fjerdedommer.

MULIG STRAFFEKONK: Kampen skal avgjøres onsdagskvelden. Dersom det står uavgjort etter 90 spilte minutter går man direkte på straffesparkkonkurranse. Altså ingen ekstraomganger.

BYTTER: Kampen følger et standard kampreglement for Eliteserien med ett unntak: Det tillates fem spillerbytter.

DRAKTER: Brann spiller i sin nydelige røde hjemmedrakt fra Nike. RBK stiller i sort og hvitt, slik vi er vant til å se dem.

NY HYMNE: Tippeligaen hadde sin egen hymne ved innmarsj. Den skal ikke benyttes lenger, og Unicef Mesterfinalen blir den første kampen i 2017-sesongen der den nye hymnen spilles ved innmarsj. Så blir det allsang med Nystemten like etterpå, selvfølgelig!

SEREMONI: Det blir premieseremoni umiddelbart etter kamp. Terje Svendsen og Bjarne Berntsen fra Norges Fotballforbund deler ut troféet til vinnerlaget. Det er ikke individuelle premier til spillerne.

NYTT TRIBUNENAVN: Onsdagens finale blir den første kampen på Stadion etter at BT-tribunen skiftet navn til BOB-tribunen. Publikum vil garantert legge merke til omprofileringen.

BATALJONEN UNG er en annen nyskapning. Vi håper selvsagt at det blir en fin gjeng bak målet på BOB-tribunen som bidrar til å lage stemning. Bataljonen Ung er tenkt for Brann-supportere i alderen seks til 14 år.

TV-KAMP: Oppgjøret sendes direkte på MAX. Dette er åpningskampen for Discovery som har kjøpt TV-rettighetene for norsk fotball de seks neste årene. Det blir en storstilt produksjon, opp mot det største som kanalen kommer til å levere i årets sesong.

KOMMENTATORER: Carsten Skjelbreid og Bengt Eriksen er i studio pitchside. Susanne Wergeland er indre bane-reporter mens Kenneth Fredheim og Kjetil Rekdal kommenterer oppgjøret.

Kjøp billett eller partoutkort

Annonse fra Eliteserien: