Har nådd 7000 partoutkort!

Solid økning fra fjoråret. Sjekk hvem som kjøpte kort nummer 7000 og vinner premie!

Annonse:

Kampanjen med salg av halvårs partoutkort brakte i dag det totale partoutkort-salget for 2017-sesongen opp i 7000, hele 600 mer enn i fjorårets sølvsesong.

Som mange har fått med seg, lovet vi et møte med vår kaptein Vito Wormgoor til den, eller de, som kjøpte partoutkort nummer 7000.

Gir bort premien

Kommersiell leder i Brann, Camilla Schutz, forteller at det er eiendomsmeglerne Kaland & Partners som har kjøpt de siste partoutkortene som gjør at vi nå ser 7000-tallet.

- De har nettopp kjøpt ti partoutkort. Dermed når vi årets store målsetting, samtidig som Kaland & Partners vinner retten til å møte Vito Wormgoor, forteller Schutz.

Hos Kaland & Partners velger de en litt alternativ vri med tanke på premien:

- De har informert oss om at et lokalt fotballag blir invitert på stadionkamp og at det er de som skal få møte Vito Wormgoor. Det synes vi er en strålende løsning, sier Schutz.

Søreide IL, gutter 2004, får nå denne muligheten på søndagens storkamp mot Vålerenga.

Saken fortsetter under bildet:

FÅR MØTE VITO: Tidligere denne uken var det fotballskolen på Austevoll som fikk møte vår kaptein. Den muligheten får Søreide 2004 også.

Schutz ønsker å takke alle de 7000 som nå har sikret seg sitt faste sete på Stadion til alle lagets kamper:

- Partoutkort-innehaverne er selve grunnfjellet i Branns publikum. Det er betryggende å vite at så mange støtter oss og bidrar med stemning på alle kampene, roser hun.

Det er fortsatt mulig å kjøpe partoutkort til resten av sesongen. Eller enkeltbilletter til de kampene du velger å se. Det er opp til deg!

Kjøp billetter

Annonse fra Eliteserien: