- Håpet å ta farvel med medalje

Amin Nouri innrømmer at avskjeden med Brann ikke blir helt som han hadde håpet.

Annonse:

Brann-back Amin Nouri var i likhet med lagkameratene skuffet etter nederlaget i Drammen søndag kveld. I en tett og jevn kamp vippet kampen til slutt i hjemmelagets favør.

Nouri var involvert i en av situasjonene som kunne snudd kampen for Brann. Etter 53 minutters spill ble han stanset på en måte som virket ureglementær akkurat da han skulle legge inn.

Straffe, slik Brann-leiren opplevde det.

- Akkurat der og da mente jeg det var straffe. Det var i hvert fall ikke corner, for jeg var sist på ballen. Jeg føler han tar foten min idet jeg skal legge inn. Min oppfatning er at det er straffe, men jeg har ikke sett den i reprise, presiserer Nouri.

Vi må uansett sørge for å gi oss selv og supporterne en fin avslutning på sesongen

— Amin Nouri

Tapet betyr at Brann ender på 5. plass i Eliteserien. En bra, men irriterende plassering når man er så nære e-cupplass og medalje.

- Det er bittert at vi ikke kjemper om medalje i den siste kampen. Vi har bare oss selv å takke, men vi må uansett sørge for å gi oss selv og supporterne en fin avslutning på sesongen, understreker Brann-backen.

Skal takke for seg

Nouri har informert Brann om at dette blir hans siste sesong på Stadion. Han ønsker å avslutte med stil.

- Jeg håper jeg får spille den siste kampen og ønsker å avslutte med seier på Stadion. Så får de andre spillerne kjempe om medaljer igjen neste år, smiler han.

Den siste kampen er mot Tromsø førstkommende søndag klokken 18.00.

Kjøp billetter

Annonse fra Eliteserien: