Gled en som gruer seg til jul

Nå kan du gi to middager til noen i rusmiljøet for kun 80 kroner. Send SMS Glede til 2490.

På Sportsklubben Branns ønskeliste står varme supportere som bidrar til å gjøre en positiv forskjell både for seg selv og andre, her og nå. Ikke vente, ta tak i dine gode intensjoner og gled noen som trenger det.

- Gjennom vårt gatelag er vi blitt kjent med spillere som både er, eller har vert, en del av gate- og rus miljøet i byen og kjenner verdien av tiltaket.

- For oss er det derfor helt naturlig å støtte aksjoner som dette, sier leder for samfunnsansvar i Brann, Linn Beathe Hæreid Espeland til Brann.no

Et alternativ kan være å sende SMS med kodeord GLEDE til 2490 slik at du støtter Kirkens Bymisjon i høytiden som vi nå går inn i.

Da gir du 80 kroner eller to måltider og måltidsfellesskap til mennesker i rus- og gatemiljøet. Lite hadde varmet mer enn at våre supportere bidrar til en positiv forskjell nå i julen.

Har hjulpet gatelaget

En som har fått merket dette i sin hverdag er kapteinen på Branns gatelag:

- Kirkens Bymisjon kunne vi aldri vært foruten. De stiller opp og hjelper dem som virkelig sliter i julen.

- Deres aksjoner har nok vært til stor hjelp for flere på gatelaget. Medmenneskeligheten du får av dem er helt unik for alle som har et tøft liv, sier Fredrik til Brann.no.

Kirkens Bymisjon driver kafeer og møtesteder for mennesker i rus- og gatemiljøene i 22 norske byer.

For mange av bymisjonens gjester er julen en tung tid. Ved å støtte juleaksjonen kan du glede en som gruer seg til jul, og samtidig bidra til middager og gode steder å spise gjennom hele året.

Du kan lese mer om aksjonen her: Gled en som gruer seg til jul

SMS.jpg
gledensomgruersegtiljul.jpg
Annonse fra Eliteserien: