Gjør to endringer på Brann-drakten

Til Tromsø-kampen blir det to nye logoer på Brann-drakten. Slik ser de ut.

Annonse:

Det er Branns partnere BOB og Chess som gjør endringer. Chess har slått seg sammen med Telia, mens BOB har fornyet logoen sin.

Med logoendringene følger endringer på Brann-drakten og alt annet utstyr der bedriftene er profilert.

Kommersiell leder i Brann, Camilla Schutz, har gledet seg til å se Norges fineste fotballdrakt med de to justeringene.

- Man er alltid litt spent på hvordan drakten blir med nye logoer. Vi har brukt tid sammen med både BOB og Telia for å sikre et godt resultat. Vi synes fortsatt dette er Norges flotteste drakt, forteller hun.

Endrer kun hjemmedrakten foreløpig

BOB blir enda mer synlig på drakten med sin nye logo:

- Vi er stolte over vår nye logo og har gledet oss til å ta den i bruk på alle flatene BOB er synlig. Spesielt har vi sett frem til å se resultatet på Brann-drakten. Vi synes det ble både tydelig og stilig. Vi ser frem til en spennende sesong med mange seirer med BOB på laget, sier Erik Yri Engelsen, markedssjef i BOB.

Hos Telia har det vært spenning tilknyttet endringen fra Chess til Telia på ryggen til Brann-spillerne:

- Vi er stolte av å kunne følge Brann på tabelltoppen med Telia-logoen på ryggen. Når Chess og Telia slår seg sammen, håper og tror vi at Telia er en merkevare både spillere og supportere vil identifisere seg med.

- Vi er litt spente på mottagelsen av at vi bytter logo, men må innrømme at vi synes det ser skikkelig bra ut. Fremover skal vi samarbeide tett med Brann om gode opplevelser for både kunder og supportere, sier Håkon Lofthus, leder Telia og Chess.

Siden logoendringene skjer et stykke ut i sesongen og alt utstyret har vært ferdigtrykket, har man i denne omgang bare gjort endringene på A-laget sin røde hjemmedrakt. Resten blir tatt etter hvert som det gjøres nye bestillinger og utskiftninger av utstyr.

Første anledning til å se Brann-spillerne i aksjon i den justerte drakten er førstkommende søndag når Tromsø er motstander.

Det er avspark klokken 20.00.

Kjøp billetter

TELIA PÅ RYGGEN: Slik kommer Steffen Lie Skålevik og lagkameratene til å se ut på søndagens kamp.

Annonse fra Eliteserien: