Tifo på Frydenbø-tribunen før siste seriekamp mot Sarpsborg 08 i 2016.

Frydenbø hjelper supporterne på bortetur

Finansierer buss til bortekamp for å oppmuntre supporterne som dro på bomtur til Ranheim.

Annonse:

Med solid økonomisk støtte fra vår mangeårige samarbeidspartner Frydenbø får Bataljonen anledning til å sette opp buss til bortekampen mot Start i Kristiansand lørdag 12. mai.

Den direkte bakgrunnen for tiltaket er serieåpningen mot Ranheim som ble avlyst på kort varsel 10. mars. Der hadde flere hundre Brann-supportere tatt turen, men ble snytt for kamp.

Nå får de et skikkelig plaster på såret.

Lørdagskamp på Sørlandet

Etter at det ble besluttet at den utsatte kampen skal spilles en onsdag har styret i Bataljonen konkludert med at sponsing av ny reise til Trondheim ikke er det mest hensiktsmessige.

- I stedet ønsker vi å legge en stor bortetur til årets første lørdagskamp for å få flest mulig med oss. Sørlandet i mai er nydelig og et mye bedre alternativ, og det er enestående at Brann og deres samarbeidspartner Frydenbø ønsker å gi en hjelpende hånd for oss supportere, sier leder i Bataljonen, Roger Lillebøe-Hansen.

Han forteller at bidraget fra Frydenbø gjør det mulig å kjøre lav egenandel på en tur som vanligvis er kostbar. Lillebøe-Hansen håper det fører til at mange blir med og skaper solid stemning på Sør Arena.

- På vegne av Bataljonen takker jeg så mye for at Frydenbø ser verdien av å bidra. Dette er ekstra kjekt å oppleve nå som vi fikk den uheldige sesongstarten, takker han.

Stemningen viktig for Frydenbø

Branns daglige leder Vibeke Johannesen forteller at klubben har hatt tett dialog med Bataljonen helt siden kampen mot Ranheim ble avlyst.

- Det ble en kjedelig situasjon for laget vårt som måtte være tre dager i Trondheim uten å spille kamp, men også for alle supporterne som hadde reist nordover til ingen nytte.

- Vi har utfordret Norges Fotballforbund og spurt om de kan bidra på noe vis, men de har ikke tradisjon for det. Da er det svært gledelig at Frydenbø bryr seg og finner en super løsning, sier Johannesen.

Saken fortsetter under bildet av Vibeke Johannesen og konsernsjef i Frydenbø, Tor Christian Bringedal.

GOD LØSNING: Frydenbø stiller opp for supporterne og sponser bortetur mot Start 12.. mai.

Konsernsjef i Frydenbø, Tor Christian Bringedal, er glad for at bidraget deres skaper begeistring i supportermiljøet. Som «eier» av tribunen der de ivrigste Brann-tilhengerne står på stadionkampene, synes han det er positivt å bidra.

- Stemningen på tribunen betyr mye, både for oss i Frydenbø og for spillerne. Nå ser vi frem til å fylle opp bortefeltet i Kristiansand og skape kjempestemning på kampen 12. mai, sier han til Brann.no.

Følg med på Bataljonen.no for påmeldingsdetaljer. 

Neste hjemmekamp på Stadion er søndag 8. april når Kristiansund kommer på besøk klokken 18.00.

Kjøp partoutkort 

Annonse fra Eliteserien: