Fortsetter med samme drakt i 2018

Brann-spillerne skal benytte samme drakt neste sesong også. Julegave-tips!

Annonse:

Det er flere grunner til at drakten blir den samme i 2018:

  • Drakten er kåret til Norges fineste fotballdrakt
  • Den er populær
  • Det er ikke et tydelig ønske fra supporterne at det kommer ny drakt hvert år

I år selges det rundt 4000 Brann-drakter.

- Per i dag er vi på cirka 3500 solgte Nike/Brann-drakter i 2017, som er noe foran de 3300 hummeldraktene vi solgte året før. Det er før vi går inn i desember som alltid er beste salgsmåned, sier kommersiell leder i Brann, Camilla Schutz.

Brann presenterte Nike som klubbens nye utstyrsleverandør på en femårig avtale i starten av desember i fjor. Da startet også et samarbeid med Torshov Sport om drift av supportershop og salg av drakter både på Stadion og i Bergen sentrum.

Merk fristen for julepakke

Schutz opplever det som en vellykket satsing:

- Det har gitt oss et nytt utsalgssted i sentrum både for supportereffekter og billetter. Det har også gitt oss bedre butikkdrift på Stadion og ikke minst en proffere webshop, oppsummerer hun.

André Gullord hos Torshov Sport tror på godt salg av Brann-drakten i desember:

- Vi har fått veldig mange gode tilbakemeldinger på årets Brann-drakt. Den solgte veldig godt da den ble lansert før jul i fjor og blir en populær julegave nå som folk får vite at den samme drakten skal benyttes i 2018-sesongen, sier han.

Torshov Sport har både den klassiske røde hjemmedrakten og den stilige sorte bortedrakten i salg i butikkene i sentrum og på Stadion, samt i webshopen.

Dersom du bestiller drakten i webshop til jul anbefaler vi at du gjør dette innen 15. desember for å være sikker på at den blir levert før julaften.

>> Gå til webshop

NORGES FINESTE fotballdrakt er et godt julegavetips. Om du ikke har den selv, så trenger du den til 2018-sesongen.
Annonse fra Eliteserien: