Før kamp: Ranheim - Brann

Vi prøver igjen. Les deg opp før toppkampen mot Ranheim på onsdag!

Annonse:

Onsdag 25. april reiser Brann til Trondheim for å møt nyopprykkede Ranheim i kampen som egentlig skulle vært spilt i 1. serierunde.

Kampen starter klokken 18.30 og sendes sendes på MAX.

Møttes i OBOS-ligaen

Forrige gang Brann møtte Ranheim på bortebane var i OBOS-ligaen høsten 2015. Det ble en målfattig affære som endte 0-0.

Kampen på Stadion samme året var av det lystigere slaget og Brann ga seg ikke før gjestenes målvakt hadde hentet fire baller ut av nettet, med hat-trick av Jakob Orlov og ett mål av Fredrik Haugen.

Haugen var også på scoringslisten da Ranheim ble sendt slukøret hjem til Trøndelag etter et 4-2-nederlag på Stadion i cupen i 2014. 

Duell mellom Eliteseriens formlag

Ranheim har vært Eliteseriens store overraskelse. Utenom en solid 0-4-skrell mot Tromsø på Alfheim har trønderne tatt fire seirer på sine fem første kamper i toppdivisjonen.

På hjemmebane har de sendt hjem både Stabæk og FK Haugesund med fire mål i sekken. De er sammen med Strømsgodset, laget bak Tromsø (14 mål) som har scoret nest mest mål i Eliteserien med sine elleve fulltreffere til nå. 

K P
1 Brann 5 13
2 Molde 6 13
3 Ranheim TF 5 12
4 Rosenborg 6 11

Brann har på sin side det mest solide forsvaret i Eliteserien og har bare sluppet inn to mål på fem kamper. De røde topper også tabellen før onsdagens kamp og har muligheten til å skaffe seg en liten luke på Molde, Rosenborg og onsdagens motstander.

Det blir et ekstremt spennende oppgjør når målkåte trøndere skal prøve å sprenge gjennom Norges mest solide forsvar.

Brann er fremdeles det eneste ubeseirede laget i Eliteserien år, og kommer gjengen fra Trøndelag med et godt resultat ser det veldig lyst ut fremover. 

Haugen og Kristiansen usikre

Fredrik Haugen fikk 75 minutter mot Stabæk, men sliter fremdeles med hoften. Han er usikker. Ruben Kristiansen sto over mot Stabæk og er også usikker til denne kampen på grunn av en vond lyske.

Hos Ranheim er Karl Morten Eek og Morten Blakstad ute med langtidsskader. Aslak Fonn Witry sliter med en liten fotskade og er usikker.

Søndag 6. mai er neste kamp på Stadion mot Tromsø. Alle mann på kamp!

Kjøp billetter 

Kilder: altomfotball.no, tv2.no, nifs.no, fantasy.eliteserien.no
Annonse fra Eliteserien: