Får se Brann takket være Bergen Fiber

Bergen Fiber har kjøpt 100 ekstra billetter til serieavslutningen og lar Kirkens Bymisjon og Røde Kors avgjøre hvem som får benytte de.

Annonse:

Nå oppfordrer Brann de andre bedriftene i sitt nettverk om å gjøre det sammme.

Branns engasjerte samarbeidspartner Bergen Fiber gleder seg til sesonginnspurten og håper på masse folk på Stadion. De ønsker at noen som ellers ikke har anledning til å gå på kamp skal få være til stede når Eliteserien avgjøres søndag 26. november klokken 18.00.

- Som lokalt selskap brenner vi både for Bergen og Brann, og vi er opptatt av å ta samfunnsansvar. Engasjementet rundt Brann er stort, og ett av våre bidrag til denne kampen blir 100 ekstra billetter til noen som fortjener det, sier Tore Nyhammer, administrerende direktør i Bergen Fiber.

- Brann er ingenting uten supportere, samarbeidspartnere og støttespillere. Det er engasjementet rundt som er drivkraften, påpeker Nyhammer, som oppfordrer andre bedrifter til å gjøre som Bergen Fiber og bidra til fulle tribuner og stadionkamp for noen som fortjener en ekstra god opplevelse i førjulstiden.

Brann utfordrer flere

På samtlige hjemmekamper i årets sesong er det gitt bort billetter til personer i nærområdet som trenger - og fortjener - en oppmuntring i en ellers krevende hverdag.

Kommersiell leder Camilla Schutz forteller at årets siste kamp engasjerer mange:

- Til Tromsø-kampen gir vi samarbeidsparterne våre mulighet til å bidra til at enda flere får ta del i den opplevelsen det er å gå på Brann-kamp. Bergen Fiber var første bedrift som tente på ideen, roser Schutz.

Hun håper å kunne utvide listen over samarbeidspartnere som følger oppfordringen de neste dagene.

- Oppfordringen går til hele bedriftsnettverket vårt. Både BOB og PwC blir med, og vi håper på flere de neste dagene, sier røper Schutz.

Har din bedrift lyst å bidra?

Kontakt Camilla Schutz eller Linn Espeland i Brann.

Glede hos Røde Kors

Hos Røde Kors i Bergen er de glade for å kunne gi noen en ekstra oppmuntring:

- Dette er raust, og vi håper vi kan juble for medalje på Stadion og vise ekte lidenskap sammen med mange ulike nasjonaliteter hos dere neste søndag, sier Annette Fischer, kommunikasjons- og næringslivsansvarlig i Bergen Røde Kors.

Billettene vil blant annet bli brukt av aktiviteten Flyktningkompis, som setter ungdom i Norge i kontakt med unge flyktninger. Røde Kors deler også ut billetter til deltakere på norsktrening, mennesker som av ulike årsaker ønsker å lære seg norsk, og til Flyktningguide, som er en integreringsaktivitet som kobler flyktninger og nordmenn.

- Mange er nye i Norge, og dette vil bli første gang de kjenner på den erkebergenske lidenskapen på Stadion. En tur på Stadion er en perfekt integreringsaktivitet, mener Fischer.

Brann - Tromsø spilles søndag 26. november klokken 18.00.,

Kjøp billetter

Annonse fra Eliteserien: