Får se Brann takket være Bergen Fiber

Bergen Fiber har kjøpt 100 ekstra billetter til serieavslutningen og lar Kirkens Bymisjon og Røde Kors avgjøre hvem som får benytte de.

Nå oppfordrer Brann de andre bedriftene i sitt nettverk om å gjøre det sammme.

Branns engasjerte samarbeidspartner Bergen Fiber gleder seg til sesonginnspurten og håper på masse folk på Stadion. De ønsker at noen som ellers ikke har anledning til å gå på kamp skal få være til stede når Eliteserien avgjøres søndag 26. november klokken 18.00.

- Som lokalt selskap brenner vi både for Bergen og Brann, og vi er opptatt av å ta samfunnsansvar. Engasjementet rundt Brann er stort, og ett av våre bidrag til denne kampen blir 100 ekstra billetter til noen som fortjener det, sier Tore Nyhammer, administrerende direktør i Bergen Fiber.

- Brann er ingenting uten supportere, samarbeidspartnere og støttespillere. Det er engasjementet rundt som er drivkraften, påpeker Nyhammer, som oppfordrer andre bedrifter til å gjøre som Bergen Fiber og bidra til fulle tribuner og stadionkamp for noen som fortjener en ekstra god opplevelse i førjulstiden.

Brann utfordrer flere

På samtlige hjemmekamper i årets sesong er det gitt bort billetter til personer i nærområdet som trenger - og fortjener - en oppmuntring i en ellers krevende hverdag.

Kommersiell leder Camilla Schutz forteller at årets siste kamp engasjerer mange:

- Til Tromsø-kampen gir vi samarbeidsparterne våre mulighet til å bidra til at enda flere får ta del i den opplevelsen det er å gå på Brann-kamp. Bergen Fiber var første bedrift som tente på ideen, roser Schutz.

Hun håper å kunne utvide listen over samarbeidspartnere som følger oppfordringen de neste dagene.

- Oppfordringen går til hele bedriftsnettverket vårt. Både BOB og PwC blir med, og vi håper på flere de neste dagene, sier røper Schutz.

Har din bedrift lyst å bidra?

Kontakt Camilla Schutz eller Linn Espeland i Brann.

Glede hos Røde Kors

Hos Røde Kors i Bergen er de glade for å kunne gi noen en ekstra oppmuntring:

- Dette er raust, og vi håper vi kan juble for medalje på Stadion og vise ekte lidenskap sammen med mange ulike nasjonaliteter hos dere neste søndag, sier Annette Fischer, kommunikasjons- og næringslivsansvarlig i Bergen Røde Kors.

Billettene vil blant annet bli brukt av aktiviteten Flyktningkompis, som setter ungdom i Norge i kontakt med unge flyktninger. Røde Kors deler også ut billetter til deltakere på norsktrening, mennesker som av ulike årsaker ønsker å lære seg norsk, og til Flyktningguide, som er en integreringsaktivitet som kobler flyktninger og nordmenn.

- Mange er nye i Norge, og dette vil bli første gang de kjenner på den erkebergenske lidenskapen på Stadion. En tur på Stadion er en perfekt integreringsaktivitet, mener Fischer.

Brann - Tromsø spilles søndag 26. november klokken 18.00.,

Kjøp billetter

Annonse fra Eliteserien: