Seieren glapp på overtid

Brann ledet helt til siste minutt, men måtte nøye seg med ett poeng.

SLUTT: Viking fikk med seg et poeng på slutten. Veldig bittert poengtap for Brann.

90 + 2. min: Viking kommer til innlegg fra venstresiden. Adegbenro stanger ballen i mål. 1-1.

90 + 1. min:  Orlov får frispark. Litt for høy støvel fra Danielsen.

89. min: Vega legger inn, men Viking klarerer til innkast for Brann.

88. min: Braaten skjærer inn fra høyre og skyter fra skrå vinkel. Austbø redder til corner.

86. min: Viking bytter. Bringaker går ut og blir erstattet av Robin Shroot. Samtidig kommer Azar Karadas inn for Fredrik Haugen.

85. min: Brann har veldig god tid nå mot slutten av kampen.

82. min: Haugen slår i bakrom til Orlov, men Austbø kommer ut og sweeper ballen unna.

81. min: Bytyqi går ut og blir erstattet av Stian Michalsen.

80. min: Bytyqi legger inn fra høyre. Acosta klarerer til corner. Brann klarer.

77. min: Kristoffer Barmen får gult kort for å spille videre etter at dommeren hadde blåst.

75. min: Haugen med frispark. Legger inn i feltet. Vito header utenfor.

74. min: Deyver Vega kommer inn for Gilli Rolantsson.

73. min: Denne gangen header Viking unna, men Brann vinner tilbake ballen.

72. min: Haugen legger inn mot midten. Orlov header mot mål og Austbø redder mesterlig. Ny corner.

72. min: Gilli kaster langt inn i feltet. Barmen får skutt på volley, men må nøye seg med corner.

67. min: Gult kort til Sivert Heltne Nilsen for holding på Appiah. Deretter river Julian Ryerson ham ned og får også gult kort.

63. min: Samuel Adegbenro får kampens første gule kort. Dommeren må ha ment at han dyttet Vito Wormgoor.

60. min: Orlov klinker til i duellene med en gang. Litt for hardt og får frispark mot seg.

59. min: Jakob Orlov kommer inn for Torgeir Børven.

58. min: Viking tar ut Steffen Ernemann og setter inn Kwesi Appiah.

55. min: Amin Nouri klarerer. Viking biter seg fast på Branns halvdel.

54. min: Corner til Viking. Knuffing i feltet. Vito får klarert i første omgang. Braaten takler til ny corner for Viking.

51. min: Braaten løper Mets over ende. Frispark.

49. min: Haugen legger inn i feltet. Austbø plukker enkelt.

48. min: Sivert blir dyttet over ende midtveis på Vikings banehalvdel. Haugen og Gilli står klar.

47. min: Austbø står langt ute. Dette ser Nouri som prøver å klarere langt, men bommer på skuddet.

46. min: Zymer Bytyqi sparker i gang 2. omgang.

PAUSE: Dommer Hobber Nilsen blåser til pause.

44. min: Daniel Braaten snurrer litt rundt med Viking-forsvarer til glede for publikum.

43. min: Fredrik Haugen prøver seg igjen fra samme posisjon som han scoret fra. Skuddet blir blokkert til corner.

41. min: Kjempesjanse! Ballen havner hos Gilli som legger tilbake til Barmen som står på fem meters hold. Austbø gjør en kjemperedning!

39. min: Denne gangen var det adskillig farligere. Ernemann header rett utenfor på et innlegg fra høyre.

38. min: Danielsen legger inn. Det blir et dårlig og lavt innlegg på første stolpe som Barmen klarerer.

37. min: Kristoffer Haugen kommer seg nesten gjennom Branns forsvar, men Vito får stoppet han. Corner til Viking.

35. min: Danielsen er tett på Sivert. Litt for tett, og får frispark mot seg. Vito Wormgoor slår langt, men Brann mister ballen.

34. min: Ernemann skyter fra veldig langt hold. Ballen går veldig langt over mål.

31. min: Haugen spiller frem til Gilli på venstrekanten. Han prøver å finne Børven i boks, men innlegget blir for dårlig, noe han selv også ser ut til å være fullstendig klar over.

30. min: Kronberg kommer på overlapp, men innlegget går bak mål.

28. min: Nouri prøver på et lurt frispill til Gilli som er på løp inn bak Vikings forsvar. Det lykkes ikke denne gangen.

22. min: Gilli finner Haugen foran boksen. Fredrik finner hjørnet fra 17-18 meter. 1-0 til Brann!

20. min: Haugen legger ballen inn mot midten. Sivert header, men utenfor mål.

19. min: Haugen finner Børven som skyter, men Danielsen blokkerer til corner.

17. min: André Danielsen halter omkring etter en duell med Fredrik Haugen.

16. min: Adegbenro kommer igjen inn fra venstre. Denne gangen skrur han skuddet utenfor mål.

15. min: Acosta kommer seg på beina igjen og må jogge rundt til midten for å komme inn på banen igjen etter behandlingen.

14. min: Viking småfarlig etter innlegg fra høyre. Men Acosta klarer. Får seg en smell der og blir liggende. Jonas Grønner går umiddelbart i oppvarming.

11. min: Adegbenro går innover fra sin venstreposisjon og skyter fra 18-19 meter, men rett på Piotr. Skuddet var hardt, men ikke godt nok plassert.

07. min: Fredrik Haugen legger inn, men Viking klarerer unna.

06. min: Amin Nouri prøver å legge inn. Blir blokkert til corner. Kampens første.

04. min: Gilli legger inn lavt. Ballen går gjennom hele feltet, men der kommer Braaten og smeller til. Dessverre går ballen over mål.

03. min: Fredrik Haugen prøver med en stikker inn i boksen til Børven, som misforstod og ikke tok løpet.

02. min: Viking prøver å etablere angrepsspill, men siste pasningen blir for hard og lang. Utspark fra Piotr.

01. min: Fredrik Haugen sparker i gang kampen. Vi er i gang!

Den nye hymnen spilles av nå. Spillerne er på vei ut. Innmarsjen er i gang.

Det er overskyet her på Stadion nå før avspark. Spillerne har varmet opp og står klar til innmarsj.

1-1: Samuel Adegbenro (90.)

6. serierunde Eliteserien. Brann Stadion. 12.613 tilskuere. Dommer: Ola Hobber Nilsen, Nordstrand IF. Gult kort: Sivert Heltne Nilsen, Kristoffer Barmen, Brann og Samuel Adegbenro, Julian Ryerson, Viking.

Brann (4-3-3): Piotr Leciejewski - Amin Nouri, Bismar Acosta, Vito Wormgoor (k), Ruben Kristiansen - Fredrik Haugen (Azar Karadas fra 86.), Sivert Heltne Nilsen, Kristoffer Barmen - Daniel Braaten, Torgeir Børven (Jakob Orlov fra 59.), Gilli Rólantsson (Deyver Vega fra 74.).

Viking (4-2-3-1): Iven Austbø - Claes Kronberg, Michael Ledger, Karol Mets, Kristoffer Haugen - André Danielsen, Julian Ryerson - Samuel Adegbenro, Steffen Ernemann (Kwesi Appiah fra 58.), Zymer Bytyqi (Stian Michalsen fra 81.) - Mathias Bringaker (Robin Shroot fra 86.).