Ute av Europa

Brann tapte 0-2 hjemme mot Ruzomberok og dermed 1-2 sammenlagt.

SLUTT: Da er Brann ute av Europa League for denne gang etter 1-2 sammenlagt.

90 + 6. min: Frispark til Brann rett ved midtstreken blir dårlig utnyttet.

90 + 3. min: Frispark til bortelaget langs venstrekanten. De har veldig god tid.

90. min: Tihomir Kostadinov kommer inn for Erik Daniel.

89. min: Steffen Lie Skålevik legger fint ned til Peter Orry Larsen som skyter rett over tverliggeren fra 18-19 meter.

87. min: Dalibor Takáč får seg en smell og må av banen for behandling. Er raskt klar igjen.

86. min: Larsen legger inn og Skaanes skyter, men rett i hodet på en motspiller. I neste situasjon vil Brann ha straffe. Azar protesterer og får gult kort.

84. min: Haugen legger. Ballen blir klarert, men en tøff duell fører til at Gerec blir liggende nede. Kommer seg raskst på beina igjen.

84. min: Jozef Menich kommer inn for Peter Gal-Andrezly.

83. min: Larsen finner Gilli på løp. Gilli skyter og keeper må gjøre en god redning.

83. min: Karadas header ned til Larsen som skyter på direkten, men keeper får ikke de helt store problemene med å redde.

81. min: Jakob Orlov går ut, Azar Karadas kommer inn. Amin Nouri går ut, Steffen Lie Skålevik kommer inn.

80. min: Haugen legger inn. Ballen blir klarert.

79. min: Gilli blir tatt på kanten av sekstenmeteren. Frispark til Brann.

77. min: Dominik Kružliak setter straffen hardt i hjørnet. 0-2 og 1-2 sammenlagt nå. Må score to mål nå.

76. min: Straffe til Ruzomberok! Vito Wormgoor og Dalibor Takáč i duell, sistnevnte går i bakken, mens han er på vei ut av sekstenmeteren.

75. min: Kasper Skaanes er frisk i farten og virrer rundt med bortelagets forsvarere, men kommer seg ikke nær nok mål til å avslutte.

73. min: Orlov får en dytt i ryggen. Frispark i midtsirkelen.

67. min: Ny corner til bortelaget. Dalibor Takáč legger inn. Ballen går ut til utspark for Horwath.

66. min: Orlov header rett på keeper på corneren!

65. min: Peter Orry Larsen kommer inn for Kristoffer Barmen. Han skaffet umiddelbart en corner for Brann.

63. min: Ny corner til bortelaget. Dalibor Takáč legger inn. Kristi Qose header den ned i høyre hjørne fra kloss hold. 0-1.

61. min: Gerec kommer seg inn i sekstenmetere og skyter, men utenfor.

59. min: Skaanes blir revet ned på egen banehalvdel. Får frispark.

58. min: Kasper Skaanes vinner en corner for Brann. Haugen legger inn, men bortelaget klarerer.

55. min: Brann angriper. Gilli finner Skaanes på høyresiden. Han legger inne, men ballen blir headet unna av Ruzomberok.

52. min: Igjen blir det ny corner til bortelaget. Takac med nytt forsøk.

50. min: Dalibor Takáč legger inn. Ballen havner på motsatt side hvor Kristiansen må gi til ny corner.

50. min: Erik Daniel kommer seg forbi Kristiansen og får lagt inn. Wormgoor må gi til corner.

48. min: Corner til Brann. Haugen legger inn. Bortelaget rydder unna.

47. min: Amin Nouri med omgangens første avslutning. En sleiv til side for mål.

46. min: Fredrik Haugen sparker i gang 2. omgang.

Simon Kupec går ut og inn kommer Stefen Gerec kokmmer inn nå til 2. omgang for Ruzomberok.

PAUSE: Det står 0-0 mellom lagene. Forsåvidt greit etter sjanser og spill.

45 + 1. min: Matúš Macík tar seg en ny dribling mot Orlov.

44. min: Kasper Skaanes blir taklet hardt, får ikke frispark. Skaanes reiser seg opp igjen.

41. min: Kristi Qose prøver et langskudd fra 25 meter. Til ingen nytte, siden skuddet går langt til side for Horwaths mål.

39. min: Orlov presser keeper, som dribler av svensken. Men neste ball skyter han til kast for Brann.

37. min: Vito med avgjørende takling fra skuddet fra Kochan i feltet.

34. min: Kristoffer Barmen slår en god pasning til Kasper Skaanes i bakrom. Han kommer litt skrått og får ikke skikkelig treff på skuddet sitt som går utenfor. Kunne blitt en stor sjanse!

32. min: Erik Daniel kommer inn i feltet og skyter fra skrått hold, men rett på Alex Horwath.

31. min: Jakob Orlov header unna, men Ruzomberok får ballen tilbake og legger inn på nytt. Der er Alex Horwath og fanger ballen.

30. min: Amin Nouri må gi til corner i duell med raske Peter Gal-Andrezly.

27. min: Keeper bokser ballen og Sivert på innkastet fra Gilli. Heltne Nilsen kommer seg opp igjen.

26. min: Amin NOuri vinner et kast høyt oppe i banen. Gilli kommer for å kaste langt.

22. min: Kristoffer Barmen får seg en smell i hodet i en duell. Blir liggende. Kommer seg opp igjen.

20. min: Ruben Kristiansen smeller til på halvspretten, men fikk ikke presset ballen ned. Så den går langt over mål.

17. min: Ruzomberok slår gjennom til Dalibor Takáč, men innlegget tar Brann seg av.

14. min: Bortelaget med et kontringsforsøk. Siste pasning blir upresis.

13. min: Fredrik Haugen prøver seg på et langskudd fra 20 meter. Ballen går høyt over mål.

11. min: Skaanes, Nouri og Haugen kombinerer fint på høyrekanten. Innlegget plukker keeper greit.

10. min: Skaanes har en god sjanse, men skuddet blir blokkert. Haugen plukker opp ballen, men blir felt. Får dog gult kort for filming.

09. min: Keeper Matúš Macík bokser Haugens innlegg unna.

08. min: Gilli vinner en corner. Branns første.

06. min: Gal-Andrezly går i offside på sekstenmeterstreken. Brann starter bakfra.

05. min: Nermin Haskić jfår nesten vendt opp, men skyter for tidlig med press i ryggen.

04. min: Wormgoor med en feilpasning som Peter Gal-Andrezly snapper. Wormgoor henter seg inn igjen og blokker neste pasning.

03. min: Skaanes får lagt inn fra høyre, men Haugen sin avslutning blir blokkert.

02. min: Bortelaget får kampens første corner. Den slås lavt. Brann rydder unna.

01. min: Ruzomberok sparker i gang kampen.

Brann skal angripe mot Frydenbø-tribunen i 1. omgang.

Europa League-hymnen spilles for første gang på Stadion på ni år.

Spillerne har varmet opp i det solfylte og varme bergensværet og er i garderoben for en siste taktikk-prat.

Brann - Ružomberok 0-2 (0-0)

0-1: Kristi Qose (64.)
0-2: Dominik Kružliak (str. 78.)

2. kvalifiseringsrunde Europa League, 2. kamp. Brann Stadion. 4688 tilskuere. Dommer: Artyom Kuchin (KAZ). Gult kort: Fredrik Haugen og Azar Karadas, Brann.

Brann (4-3-3): Alex Horwath - Amin Nouri (Steffen Lie Skålevik fra 81.), Bismar Acosta, Vito Wormgoor (k), Ruben Kristiansen - Fredrik Haugen, Sivert Heltne Nilsen, Kristoffer Barmen (Peter Orry Larsen fra 66.) - Gilli Rólantsson, Jakob Orlov (Azar Karadas fra 81.), Kasper Skaanes.

Ružomberok (4-3-3): Matúš Macík - Peter Maslo, Ján Maslo, Dominik Kružliak (c), Šimon Kupec (Stefan Gerec fra 46.) - Dalibor Takáč, Kristi Qose, Matej Kochan - Erik Daniel (Tihomir Kostadinov fra 90.), Nermin Haskić, Peter Gal-Andrezly (Josef Menich fra 84.).