Braktap mot Kristiansund

Kristiansund scoret to ganger i hver omgang og påførte Brann et sviende nederlag.

Stem på Branns beste spiller her

SLUTT: Da er det bare å konstatere at vi har fått bank på eget gress.

90 + 2. min: Gilli legger hardt inn fra venstre. Barmen slenger seg frem, men ballen går over mål. Stor sjanse!

86. min: Henrik Gjesdal kommer inn for Nikita Baranov.

86. min: Bamba kommer inn i feltet. Det blir noe i mellom innlegg og avslutning som går i fanget på Piotr.

83. min: Sondre Sørli kommer inn for tomålsscorer Torgil Gjertsen hos bortelaget.

79. min: Ludcinio Marengo kommer inn for Deyver Vega.

77. min: Brann med corner nå. Haugen legger inn. Azar header ballen inn i feltet igjen, men Kristiansund klarerer.

75. min: Fredrik Haugen skyter over fra 18 meters hold.

71. min: Torgil Gjertsen blir spilt helt alene gjennom i bakrom og gjør ingen feil alene mot Piotr. Setter ballen i mål til 0-4.

70. min: Ingenting lykkes for Brann i dag.

67. min: Bamba legger igjen til Stokke som skyter fra 17 meter. Ballen går stolpe inn til 0-3!

63. min: Kristoffer Barmen kommer inn for Kasper Skaanes.

62. min: Torgil Gjertsen drar seg inn i feltet og avslutter. Piotr gjør en god redning.

59. min: Fredrik Haugen avslutter rett innenfor sekstenmeteren, men det blir mer som en innsidepasning til keeper Mcdermott.

57. min: Jonas Rønningen kommer inn for Amidou Diop hos bortelaget.

56. min: Kristiansund får lagt inn fra høyre. Stokke får headet, men på vei ned i hoppet og det blir for enkelt for Piotr.

55. min: Brann presser på, men får ikke ballen i mål. Frispark langs høyrekanten nå. Haugen legger inn. Kristiansun klarerer og kontrer, men Vega får stoppet angrepet.

52. min: Dobbelt-sjanse! Haugen legger inn i bakrom hvor Skaanes skyter på direkten, men rett på keeper som må gi retur. Den får heller ikke Vega inn i målet.

48. min: Bamba smeller ballen høyt over. Med underskru.

47. min: Bortelaget rydder unna innlegget fra Haugen.

47. min: Karadas er nær innlegget fra Haugen. Corner til Brann.

46. min: 2. omgang er i gang. Sivert får frispark på kanten av sekstenmeteren.

PAUSE: Dommer Lundby blåser til pause. Publikum piper.

44. min: Bamba tar brasse i tverliggeren etter langt innkast fra Coly. Torgil Gjertsen setter ballen knallhardt i mål på returen.

43. min: Kristiansund med frispark. Jonsonn header unna til kast. Bortelaget tar seg veldig god tid.

41. min: Mer armbruk fra bortelaget. Aliou Coly får gult kort for å hindre Fredrik Haugen.

37. min: Azar driver frem med ballen og slår en perfekt pasning frem til Vega som skyter utenfor, men via et KBK-bein til corner. Haugen legger inn. Ny corner.

34. min: Vega blir holdt igjen 30 meter fra mål. Haugen legger inn, Brann går i offside.

32. min: Grønner stopper først et angrep, men så serverer han ballen rett til Diop som skyter rett på keeper. Piotr og Gjertsen går i tottene på hverandre i etterkant av situasjonen og begge får tilsnakk.

30. min: Azar ser ut til å bli holdt i feltet. Men Brann får ikke straffe denne gangen heller.

29. min: Diop fyrer av et langskudd. Hardt nok, men rett på Piotr.

28. min: Gult kort til Andreas Hopmark for å hindre Gilli på vei fremover. Azar er såvidt borti Haugens innlegg. Ikke riktig retning og ballen går til utspark.

27. min: Et feildømt kast setter sinnene i kok på Sparebanken Vest-tribunen.

Dårlig periode av kampen nå. Lite som stemmer for noen av lagene.

19. min: Azar fører ballen med seg over midten, men blir felt av Benjamin Stokke. Haugen tar frisparket. Ballen havner til slutt helt tilbake på Branns halvdel. Nouri starter på nytt.

17. min: Jakob Orlov hinker inn i garderoben med smerter. Torgeir Børven kommer inn.

14. min: Orlov med avslutning like utenfor etter Skaanes-innlegg fra høyre. Svensken blir liggende nede med smerter.

12. min: Ny corner til Brann etter Nouri-innlegg fra venstre. Haugen legger inn. Går for lavt mot første stolpe. Brann får kast. Gilli kaster inn i feltet, men Brann får ikke utnyttet situasjonen.

10. min: Vega finner Gilli på motsatt banehalvde. Gilli går innover og skyter. Må nøye seg med corner. Orlov header rett over på den.

08. min: Skaanes legger inn fra høyre. Ulvestad header til corner. Haugen legger inn. Ulvestad bommer med en klarering og Karadas slenger seg rundt i et skuddforsøk han ikke lykkes helt med. Ballen går utenfor.

08. min: Deyver Vega spiller vegg med Jonsson før han skyter fra 20 meter. Får ikke skikkelig treff og ballen humper utenfor mål.

06. min: Bortelaget med corner. Brann klarere med de blå biter seg fast.

04. min: Kristiansund kontrer. Det går hurtig langs høyresiden. Bamba går forbi Karadas før han legger over til venstre hvor Benjamin Stokke kommer på løp. Sivert Heltne Nilsen er nær på å avverge pasningen, men Stokke mottar ballen og setter den til side for Piotr til 0-1.

03. min: Brann får frispark på høyresiden. Haugen legger inn på bakre stolpe. Grønner får ikke skikkelig treff på ballen.

02. min: Amin Nouri overlapper på venstrekanten og legger inn. Kristiansund klarerer.

01. min: Brann angriper med en gang. Orlov er neste på et innlegg med hodet.

01. min: Fredrik Haugen har første spark på ballen. Kampen er i gang.

Det er overskyet og vinden drar godt i flaggene her nå før avspark.

0-4: Torgil Gjertsen (71.)

24. serierunde Eliteserien. Brann Stadion. 10.025 tilskuere. Dommer. Martin Sleire Lundby, Bøverbru IL.

Brann (4-3-3): Piotr Leciejewski - Vidar Ari Jónsson, Jonas Grønner, Azar Karadas (k), Amin Nouri - Fredrik Haugen, Sivert Heltne Nilsen, Kasper Skaanes (Kristoffer Barmen fra 63.) - Deyver Vega (Ludcinio Marengo fra 79.), Jakob Orlov (Torgeir Børven fra 16.), Gilli Rólantsson.

Kristiansund (4-3-3): Sean Mcdermott - Aliou Coly, Nikita Baranov (Henrik Gjesdal fra 86.), Dan Peter Ulvestad (k), Christoffer Aasbak - Pål Erik Ulvestad, Andreas Hopmark, Amidou Diop (Jonas Rønningen fra 57.) - Daouda Bamba, Benjamin Stokke, Torgil Gjertsen (Sondre Sørli fra 83.).