Sen scoring reddet uavgjort

Jakob Orlov utlignet til 1-1 like før slutt i kampen mot Haugesund.

SLUTT: En jevn kamp som til slutt ender uavgjort etter en sen utligning fra Orlov og Brann.

Dommeren blåser av kampen.

88. min: Brann angriper, men blir stoppet og får frispark halveis inn på Haugesunds banehalvdel. Haugen legger inn og Nilsen header tilbake i feltet. Orlov banker ballen i mål fra kloss hold til 1-1.

87. min: Haugesund bytter. Robert Kling kommer inn for Erik Huseklepp.

84. min: Halldor Stenevik kommer inn for Torgeir Børven.

82. min: Innlegget blir slått på bakerste stolpe hvor Filip Kiss bredsider ballen rett utenfor.

81. min: Piotr må slå til med en kanon-redning når Hajradinovic skyter fra 11-12 meter mot hjørnet. Corner til Haugesund.

80. min: Sondre Tronstad kommer inn for Fredrik Gytkjær. Haugesunds andre bytte.

76. min: Et nydelig gjennomspill til Huseklepp blir stoppet av Piotr som er fint ute og redder.

75. min: Et langt Haugesund-frispark inn i feltet skaper en farlighet og nesten-sjanse for de hvite. Men Piotr klarer å få tak i ballen foran beina på Gytkjær.

74. min: Ruben Kristiansen blir holdt i det han var i ferd med å gå forbi Abdi og får frispark. Haugen legger inn, men Bråtveit får en hånd på ballen før dommeren blåser frispark til det forsvarende laget.

73. min: Haugesund foretar sitt første bytte. Buduson kommer inn for målscorer Ibrahim.

69. min: Abdi og Ibrahim spiller vegg. Ibrahim er alene gjennom og setter ballen i hjørnet, utagbart fort Piotr. 0-1.

67. min: Brann presser høyt og vinner et innkast langs høyrekanten. Amin kaster til Orlov, som ikke får kontroll på ballen i duell med Stølås.

65. min: Abdi stopper Vega på vei fremover. Kunne blitt en fin kontring der. Brann starter på nytt.

64. min: Nouri er med fremover og legger inn, men ballen går rett i klypene på Bråtveit.

63. min: Orlov, Skålevik og Haugen kombinerer fint før Fredrik avslutter høyt over mål. Så ut til å være i ubalanse da skuddet gikk.

61. min: Orlov, Skålevik og Jónsson kommer inn for Braaten, Skaanes og Vega.

58. min: Filip Kiss hekter Kasper Skaanes og får gult kort. Fredrik Haugen legger inn, men Sivert header over mål.

57. min: Gilli er ferdig for dagen og Amin Nouri erstatter ham på høyrebacken.

55. min: Jonas Grønner sklir, noe som gjør at Abdi får en god sjanse. Men Piotr og Gilli hindrer scoring. Gilli ligger nede med smerter etter situasjonen.

53. min: Haugesund har vært frempå et par ganger nå. Haraldseid med corner. Slår den mot midten av feltet, men Brann får ryddet unna.

48. min: Sivert lager frispark mot Liban Abdi i midtsirkelen. Abdi hinker seg opp på beina igjen.

46. min: Haugesund sparker i gang 2. omgang.

Dommeren blåser til pause.

43. min: Daniel Braaten skrur ballen i tverliggeren før Børven tar brasse på returen. Ballen går rett utenfor. Stor sjanse der!

41. min: Tendenser. Børven, Vega og Haugen kombinerer fint, men sistnevnte får frispark mot seg i det han kommer inn i feltet.

39. min: Haugesund kontrer og er fire mot en, men presterer og gå i offside. Piotr reddet uansett avslutningen fra Abdi.

35. min: Haugen treffer Haraldseid på foten. Frispark til Haugesund fra 35 meter. Ikke noe problem for Piotr å plukke den ned.

34. min: Haugesund med corner nå i det dommeren ber om en ny ball. Haraldseid skrur ballen inn mot første stolpe. Også denne gangen veldig lavt innlegg som ikke lykkes.

32. min: Nytt frispark. Heltne Nilsen litt for sein inn i Abdi. Haugesund skusler bort frisparket med å sparke det langt bak mål. Mulig vinden tok tak i ballen her. Skulle neppe så langt.

* Mange dueller og få sjanser så langt.

25. min: Deyver Vega setter fart inn i sekstenmeteren og legger tilbake 45 grader. Ballen når nesten frem til Torgeir Børven men Vegard Skjerve får avverget og keeper Bråtveit plukker opp ballen.

24. min: Stølås legger inn mot første stolpe. Det blir et lavt innlegg som Skjerve sliter å få gjort noe med. Ballen går ut til utspark for Piotr.

23. min: Abdi kommer til innlegg fra høyre. Ballen går via Heltne Nilsen til corner for Haugesund.

22. min: Braaten litt for seint ute mot Haraldseid. Backen får frispark og Haugesunds keeper Bråtveit tar frisparket.

20. min: Vega stopper Hajradinovic. Ulovlig, mener dommeren. Frispark fra venstresiden. Mot bakre stolpe, men ballen går utenfor målet og Piotr kan starte bakfra.

16. min: Brann angriper, men Vega blir tatt på høyresiden. Frispark til Brann. Haugen legger inn på bakerste stolpe hvor Grønner spiller flatt inn i boksen igjen. Kunne blitt en stor sjanse her.

13. min: Denne gangen er det Sivert som får et frispark mot seg. Dødballen klarer ikke Haugesund å utnytte.

10. min: Skaanes er borti en Haugesund-spiller og blir straffet med frispark. Avstanden er rundt 20-22 meter. Skuddet går rett i muren.

05. min: Gytkjær faller lett i feltet og vil ha straffe. Ingenting mener den spanske dommeren.

03. min: Vega legger inn fra høyre, men Børven når ikke helt frem med hodet inne i boksen.

01. min: Fredrik Haugen tar avspark.

Azar Karadas er dagens kaptein.

Lagene er i ferd med å avslutte oppvarmingen på La Manga. Det blåser i dag også, men det burde være mulig å gjennomføre kampen uten at vinden ødelegger kvaliteten i altfor stor grad.

Vi starter vår oppdatering så snart kampen begynner. Du kan også se oppgjøret direkte på Eurosport Norge.

Brann - Haugesund 1-1 (0-0)