Brann får samme logomerke-leverandør til klær som gigantklubbene

Brann, Torshov Sport og Nike har fått med seg merkeleverandøren NTP for å gjøre sportstøyet vi og supporterne benytter perfekt.

Annonse:

Samarbeidet mellom Brann og Torshov Sport/Nike som ble innledet i desember 2016 har gitt høykvalitets leveranser både til våre profesjonelle spillere og til forbrukerne som kjøper Brann-drakter eller Nike sportstøy til eget bruk.

NTP «topper» nå samarbeidet ved å gå inn som fast leverandør av alle merker til produktene. Fra Brann- og Sparebanken Vest-logoen til nummer og navn på draktene. Bedriften fra Indre Sogn er stor internasjonalt, og kan vise til samarbeid med verdenskjente merkevarer.

Merkene er i bruk hos storklubber som Barcelona og Manchester United, og hos giganter i andre bransjer som Hugo Boss og Ferrari.

Grunnen til at en bedrift fra distrikts-Norge har fått fotfeste her er enkel: De har en verdensledende kvalitet på sine merker og en kvalitetskontroll som gjør at produktene fungerer hver eneste gang og holder vask etter vask. 

Saken fortsetter under bildet:

TOPP KVALITET: I Indre Sogn jobber NTP for at klubber over hele verden får merker av topp kvalitet på sportstøyet.

NTP har et etablert samarbeid med Nike allerede, blant annet i Barcelona og på flere landslag, som det nederlandske og det norske.

Fokus på miljøet

Branns kommersielle leder, Camilla Schutz, påpeker at NTP har en miljøprofil som er forbilledlig:

- For alle parter er det viktig at produktene som blir brukt på våre spillere og våre trofaste supportere er fri for miljøgifter. Dette er kanskje spesielt viktig for de yngste som «bor» i Brann-drakten, sier hun og viser til at NTP sin standard har gitt dem globale priser.

- Det har vært flere skandaler med merkevarer som har fått problemer på grunn av miljøgifter i plaggene sine. Vi er glade for at vi har solide leverandører som Nike og NTP som kan holde den høyeste standarden innen dette feltet, forsetter Schutz.

Stolt samarbeidspartner

Hos Avery Dennison NTP AS er daglig leder Tom Dyrdal glad for å bli samarbeidspartner med Brann:

- Brann som har vist seg som en av de beste klubbene i Norge de siste årene, og vi håper å få et godt samarbeid både med klubben og deres utstyrsleverandør for å skape suksess sammen, sier han.

Dyrdal påpeker, som sant er, at uten merker er Brann-drakten bare en rød trøye. Det er merkene som gjør at det røde plagget blir en Brann-drakt. Det er merkene, satt sammen med plagget, som vekker de gode følelsene som de mange tusen Brann-tilhengerne kjenner hver gang de ser drakten.

- Transfermerker fra NTP er svært fleksible, slik at den samme logoen kan brukes på draktene til spillerne og arbeidsklærne til banemannskapet. Den egenutviklede limen gjør at det samme produktet kan brukes på de fleste tekstiler og tåler også industriell vask, forteller Dyrdal. 

PRODUSENTENE: Alle merkene på Brann-drakten blir nå produsert i Indre Sogn og er laget av dedikerte medarbeidere som har lang erfaring i bransjen.
Annonse fra Eliteserien: