Besøk fanzonen før Viking-kampen

Ta turen innom fanzonen mot nymarksbanene før Viking-kampen.

Annonse:

Til denne kampen rigger vi nemlig ny fanzone utenfor inngang 10 mot nymarksbanene. Her blir det kiosk fra Go2Arena, pizzautsalg fra Pizzabakeren, salg av supporterutstyr fra Torshov Sport, musikk og ulike aktiviteter frem mot kampstart.

Kanskje kommer noen av Brann-spillerne på besøk også.

Det vil være tilsvarende fanzone på andre utvalgte kamper utover i sesongen. Vi får også et Sparebanken Vest-telt som vil sørge for at det blir et stort område med tak over de dagene det drypper litt, men lørdag er det heldigvis spådd bra vær.

Test skuddfoten

— få sitteunderlag (100 første)
Supportersonen åpner klokken 16.30, mens avspark for oppgjøret mellom Brann og Viking er klokken 18.00.

For dem som vil se enda en kamp er det bare å møte opp klokken 14.00 når Brann 2 møter Herd i Norsk Tipping-ligaen på Nymark kunstgress.

Ønsker mer aktivitet

Det er gjennomført publikumsundersøkelser som viser at totalopplevelsen på kampdag er viktig for supporterne. De ønsker at det skal skje mer enn «bare» fotballkampen.

Som et resultat av dette etableres det fanzone som en naturlig del av ankomstområdet på Stadion. Området rammes inn med franske gjerder og beachflagg.

- Med etableringen av fanzonen gir vi Brann-publikummet gode grunner til å komme tidligere på kamp.

- Vi begynner i det små, men håper at vi litt etter litt skal klare å gjøre kampdagen til en enda større happening, spesielt for barnefamiliene, sier Camilla Schutz, kommersiell leder i Brann.

Brann - Viking spilles lørdag 29. april klokken 18.00. Billettsalget til kampen pågår nå.

Kjøp billetter

Annonse fra Eliteserien: