EFDN

Sportsklubben Brann er medlem av stiftelsen European Football for Development Network (EFDN).

Annonse:

European Football for Development Network (EFDN) er en stiftelse bestående av en rekke profesjonelle europeiske klubber som bruker fotball som verktøy for sosial utvikling. Hensikten og misjonen med dette nettverket er at klubbene skal utveksle kunnskap og erfaring om sitt samfunnsarbeid og samles to ganer årlig for å bygge relasjoner.

EFDN ble grunnlagt i april 2014, og har siden hatt en sterk vekst. Nettverket består nå av 86 medlemsklubber i hele Europa, som blant annet inkluderer Manchester United, Tottenham, Everton, Ajax, Blackburn, Benfica, Werder Bremen, Juventus F.C og Liverpool FC Foundation – for å nevne noen. Norsk fotball er representert ved Rosenborg, Vålerenga, Strømsgodset og oss.

Vi skal være i front og lære av de beste, samtidig skal vi dele våre historier til inspirasjon for andre. Vi er stolte over å få være en del av dette nettverket, og overbevist om at dette vil tilføre klubben kunnskap og ny entusiasme slik at vi kan gi enda mer tilbake til lokalsamfunnet i årene som kommer.

Les mer om EFDN her

Annonse fra Eliteserien: