Frister for partoutkort

Annonse:

16. okt til 21. okt  Forkjøpsrett på Fjordkraft for de som hadde plass i 2017
22. okt til 26. okt  Forkjøpsrett på Fjordkraft for alle med partoutkort i 2018
27. okt til 25. novBeste pris-periode for alle som vil ha partoutkort, alle felt
31. des Siste sjans å beholde sitt sete før fristillelse for alle på Fjordkraft, BOB og Frydenbø   
31. janSiste sjans å beholde sitt sete før fristillelse for alle på Sparebanken Vest

Tidslinje pk2019

Beste pris barnepartoutkort

Merk at vi kun har 1000 barnepartoutkort til beste pris. Fristen for barnepartoutkort varer til 31. desember eller til vi har nådd målet på 1000 solgte.

Behold ditt faste sete

Et partoutkort varer et kalenderår og gjelder for 15 hjemmekamper i Eliteserien. Ønsker du å beholde plassen din er det viktig at du fornyer før 31. desember.

Har du plass på Brannallmenningen på Sparebanken Vest-tribunen står fristen helt til 31. januar.

Bytte plass

Ønsker du å bytte plass kan du når som helst ta kontakt med oss. Alle partoutkort som ikke fornyes innen fristen blir fristilt i januar og blir fordelt i henhold til en prioritert liste. Har du meldt inn ønske om bytte vil du bli kontaktet i januar.

Tilbudsfrist

Partoutkort for barn og for Bataljonen Ung koster kun 500,- dersom du kjøper innen 31. desember. Dette utgjør kun 33,- pr kamp. Merk at vi kun har 1000 barnepartoutkort til beste pris. Fristen for barnepartoutkort varer til 31. desember eller til vi har nådd målet på 1000 solgte.

Priser

Honnør og handikap-kategorien er slått sammen og vil kun ha beste pris for kjøp innen 25. november på grønne felter. Ellers vil det være fast lavpris på kun 1650,- for honnør-partoutkort.

Fjordkraft-tribunen har fått flere familievennlige felter som tilsvarer prisen på øvre Frydenbø og BOB. På de midtre feltene har vi kun en kategori som koster litt mer enn på de øvrige feltene

Ellers er det uendrede priser for partoutkort på Stadion i sesongen 2019.

Partoutkortet vil fra 2019 bli levert som en digital billett til din telefon og e-post. Dersom du likevel ønsker et fysisk kort kan du kjøpe dette til 50,- i resepsjonen eller i billettboden på Stadion.

Dersom du ønsker å fornye kortet ditt i billettboden eller resepsjonen på Stadion vil partoutkortet koste 50,- mer enn hva som er oppgitt under.

Annonse fra Eliteserien: