Frister for partoutkort

Annonse:

25. okt til 30. okt
Forkjøpsrett på Frydenbø for dem som blir berørt av flytting av Store Stå.

28. okt til 1. des
Beste pris-periode for alle som vil ha partoutkort, alle felt.

31. des
Siste sjanse å beholde sitt sete før fristillelse for alle på Fjordkraft, BOB og Frydenbø.

31. jan
Siste sjanse å beholde sitt sete før fristillelse for alle på Sparebanken Vest.

 

Beste pris barnepartoutkort

Merk at vi kun har 1000 barnepartoutkort til beste pris. Fristen for barnepartoutkort varer til 31. desember eller til vi har nådd målet på 1000 solgte.

Behold ditt faste sete

Et partoutkort varer et kalenderår og gjelder for 15 hjemmekamper i Eliteserien. Ønsker du å beholde plassen din er det viktig at du fornyer før 31. desember.

Har du plass på Brannallmenningen på Sparebanken Vest-tribunen står fristen helt til 31. januar.

Bytte plass

Ønsker du å bytte plass kan du når som helst ta kontakt med oss. Alle partoutkort som ikke fornyes innen fristen blir fristilt i januar og blir fordelt i henhold til en prioritert liste. Har du meldt inn ønske om bytte vil du bli kontaktet i januar.

Tilbudsfrist

Partoutkort for barn og unge på unummererte plasser og for Bataljonen Ung koster kun 500,- dersom du kjøper innen 31. desember. Dette utgjør kun 33,- pr kamp. Barnepris på rosa felt koster 600,- 

Merk at vi kun har 1000 barnepartoutkort til beste pris. Fristen for barnepartoutkort varer til 31. desember eller til vi har nådd målet på 1000 solgte.

 

Partoutkortet vil bli levert som en digital billett til din telefon og e-post. Dersom du likevel ønsker et fysisk kort kan du kjøpe dette til 50,- i billettboden på Stadion.

Dersom du ønsker å fornye kortet ditt i billettboden vil partoutkortet koste 50,- mer enn hva som er oppgitt i prislistene.

Annonse fra Eliteserien: