Fornyelse partoutkort

Bli med på en ny spennende sesong på Stadion

Annonse:

Slik fornyer du partoutkortet digitalt

  1. Dersom du har hatt partoutkort inneværende år skal du ha fått tilsendt en SMS og en e-post med en egen lenke du må benytte for fornyelse. 
  2. Klikke på lenken og følge de enkle stegene for å fornye partoutkortet ditt.

Har du ikke fått SMS eller e-post så send en melding til [email protected] så sender vi den til deg.

Ønsker du plastkort?

  • Plastkort kan kjøpes til kr 50 i billettboden ved inngang 9 på Stadion på kampdag.
  • Vi gjør oppmerksom på at det også påløper 50,- ved fornyelser og kjøp av partoutkort i billettboden .

Best pris 

Beste pris for fornyelse og kjøp av nye plasser får du som alltid de første ukene etter salgsstart. Partoutkortprisene blir lagt ut før salget starter. Følg med på Brann.no, i våre nyhetsbrev og på Facebook.

Sitter du på Frydenbø-, Fjordkraft- eller BOB-tribunen vil vi holde av setet ditt frem til 31. desember. Dersom du ikke har fornyet innen da vil vi fristille plassen din. Dersom du sitter på Sparebanken Vest-tribunen har du frist for fornyelse frem til 31. januar

Har du funnet et nytt sete du heller ønsker, så velger du den plassen og betaler for den fremfor å fornye eksisterende sete. 

Utsette betaling?

Vi jobber med å få på plass en ny og bedre løsning for betalingsutsettelse og oppdeling av faktura. Dessverre har vi ikke alt på plass til ny sesong, men har et tilbud til de som trenger hjelp til utsettelse.

Vi har stor forståelse for at kjøp av partoutkort kan påvirke privatøkonomien i stor grad. Vil tilbyr derfor muligheten til å søke om betalingsutsettelse frem til 20. februar dersom man forplikter seg til å kjøpe partoutkort innen 25. november. Da reserverer vi en plass og utsettelser betaling av partoutkortet til vår beste pris. Merk at man selv står ansvarlig for å spare beløpet frem til betaling. Merk at det koster 100 kr for pr plass man reserverer for senere betaling.

Send din søknad til  [email protected] så hører du snarlig fra oss.

Partoutkort

  • 1. Du trenger ikke å logge inn for å fornye eller kjøpe partoutkort

  • 2. Partoutkortet er nå digitalt og sendes rett til din mobil på e-post eller SMS.

  • 3. Partoutkortet kan enkelt lagres i Wallet (iPhone) eller WalletPasses (Android) slik at du alltid har billetter og partoutkort tilgjengelig.

Annonse fra Eliteserien: