Kurs og konferanser på Stadion

Når Brann Stadion velges som kurs- og konferansested får dere den gode følelsen med på laget.

Annonse:

Sjelfulle Brann Stadion kan brukes til å knytte sterkere bånd de ansatte imellom, og gi dem frisk inspirasjon og lærdom samtidig. Foruten god mat og drikke.

Den positivt ladde atmosfæren gir en fin energi til alle deltagerne. Ta en titt på alle mulighetene som finnes hos oss, og velg lokale med visshet om at dere kommer til å bli vel ivaretatt.

Den positivt ladde atmosfæren gir en fin energi til alle deltagerne. Ta en titt på alle mulighetene som finnes hos oss, og velg lokale med visshet om at dere kommer til å bli vel ivaretatt.

VIP-losjene - Det perfekte møterom

På Stadion er det over 30 VIP-losjer. Ut mot Stadion og tribunen er det vindusflater med god utsikt. Inne i VIP-losjene er det gode forhold for samtaler.

Hver av losjene er oppkalt etter en legendarisk Brann-spiller. Det betyr at dere kan holde møte i losjen som er oppkalt etter Kniksen, Håkon Opdal eller Helge Karlsen. Eller en annen favorittspiller. Uansett losje, de er alle lyse og innbydende.

Kremmerhuset - Fleksibel konferansesal

Kremmerhuset er en konferansesal med plass til inntil 100 personer. Denne konferansesalen kan settes opp som en «kino» og har da plass til 100 personer. Om den settes opp som et klasserom er det plass til 50 personer.

Her finnes det en rekke tekniske hjelpemidler. I Kremmerhuset kan du se visuelle presentasjoner, høre på foredrag og diskutere i fellesskap.

Pressekonferanse-rommet - Når noe viktig skal formidles

Pressekonferanse-rommet brukes til ordinære kurs og konferanser samtidig som det inneholder særlige muligheter. Her kan man kurse i informasjonsutveksling og medietrening samtidig som man anvender lokalet til iscenesetting og praktiske oppgaver.

Rommet er meget velegnet for konsentrerte møter og kurs. Kapasiteten er på 56 personer.

Velkommen til oss!

Kontakt oss:

Annonse fra Obos-ligaen: