Slik blir billettsalget til 16. mai

For første gang siden 2019 blir det 16. mai-kamp på Stadion. Mange har henvendt seg til Brann om hvordan og når man kan sikrer seg billett til kampen. Her er svaret.

Annonse:
  • Toppbilde: Fra sist det var 16.  mai-kamp på Stadion, i 2019. 

16. mai-kamp på Stadion er en sterk tradisjon i Bergen og fotball-Norge, og den dagen alle skal på kamp. Etter to år med koronarestriksjoner blir årets 16. mai-kamp mot Sandnes UIf den første som spilles på Stadion siden 2019. 

Brann blir jevnlig kontaktet av supportere som vil ha billetter til fotballens nasjonaldag, og her er informasjon om hvordan man sikrer seg plass. 

Garantert plass

Det er to måter å være garantert å få tak i billetter til 16. mai-kampen. 

  1. Partoutkort. Med partoutkort er man sikret fast plass på alle kamper hele sesongen, og til best pris per kamp. Partoutkort kjøpes her.
  2. Alle som kjøper billett og kommer på Stadion mot Sogndal lørdag 23. april klokken 20.00 vil få forkjøpsrett, og mulighet til å velge de beste plassene. De vil få tilsendt en egen lenke på e-post der man kan kjøpe billetter før alle andre, eller man kan logge seg på @BrannStadion nettet på Stadion for å kjøpe. Denne forkjøpsretten varer frem til klokken 22.30, lørdag 23. april. Billetter til Brann–Sogndal kjøpes her.

Øvrige billetter

For alle andre vil billetter bli gjort tilgjengelig fra klokken 22.30, lørdag 23. april. 

Billettlenken med billetter til 16. mai vil dukke opp her klokken 22.30.

Annonse fra Obos-ligaen: