Meld deg på Lerøy Brann-akademiet

Lerøy Brann-akademiet er et ekstra tilbud til motiverte og flinke gutter og jenter født 2008, 2009 og 2010 fra Bergen og områdene rundt.

Annonse:

NB! Samlingene på Nymak er avlyst pga. Covid-19, men det jobbes med en ny dato . Samlingene på Austevoll er også utsatt, ny dato kommer her.

Tilbudet går ut på å gi dem en ekstra trening i uken med spesielt fokus på ferdighet, teknikk, treningskultur og kvalitet.

Treningene vil bli delt inn i fire stasjoner. En stasjon er spill, en er avslutninger og to stasjoner er tekniske øvelser.

Lerøy er fortsatt med på laget og bidrar med økt fokus på kosthold og ernæring. Fremtidens fotballspillere blir derfor bedre rustet og vil forhåpentligvis skape mange lykkelige stunder enten det er på Brann Stadion eller andre arenaer.

På kunstgresset på Nymark (bane 04) vil spillerne få én trening i uken og vi vil starte opp torsdag 26. november og holde på til 10. desember. Øktene som er utsatt på grunn av koronarestriksjoner blir satt til helg. Prisen er 1100,- og inkluderer også en populær Lerøy Brann-Akademiet genser fra Nike.

Det er åttende året på rad for Lerøy Brann-akademiet på Nymarksbanen utenfor Stadion. På Austevoll er det sjette året.

Treningsdagene vil bli torsdager fra klokken 17.30 – 19.00 på Nymark.
 

Samlingene på Austevoll:

På Austevoll inviterer vi gutter og jenter født 2007-2010. Her legges det opp til to lørdag- og søndagssamlinger hvor det blir to treninger og lunsj mellom øktene.

Det blir to samlinger på følgende datoer i Januar: 16-17.Januar og 23- 24 Januar med 2 økter pr gang. 10.15- 14.00 (enkel servering mellom øktene)

Deler inn i grupper

Vi vil så godt det lar seg gjøre dele inn gruppene etter ferdighetsnivå. Erfaringen viser at noen spillere kan havne litt midt imellom og må derfor variere litt på gruppe slik at vi får en god blanding av mestring og utfordring.

Mange av øvelsene vil bli lagt opp slik at spillerne øver individuelt og isolert på sitt nivå.

Praktisk informasjon:


Trening:

Nymark – Trening 17.30- 19.00, oppstart: utsatt på ubestemt tid.

Austevoll – Følgende helger i Januar 16.01–17.01 og 23.01-24.01 med 2 økter per gang. 10.15- 14.00 (enkel servering mellom øktene).

Instruktører:

Nymark – Profesjonelle trenere fra Branns akademi er ansvarlig for øktene som er godkjent av Akademiets fagsjef.

Austevoll – To trenere fra Brann sitt akademi er til stede på disse samlingene, sammen med to eller tre lokale og dyktige trenere fra Austevoll.

Deltakeravgift:

En gang i uken på Nymark: 1100,-

2 helgesamlinger Austevoll: 1700,-

Deltageravgiften inkluderer trening med instruktør, enkel servering (Austevoll), samt en Lerøy- Brann Akademi genser fra Nike.

Meld deg på her

Annonse fra Eliteserien: